Ghicitoare cu raspuns usor: oare ce masina are melteanul care merge pe contrasens?

Ghicitoare cu raspuns usor: oare ce masina are melteanul care merge pe contrasens?
  • Soferul trebuia sa aiba permisul suspendat
  • Tiganul a incercat intimidarea celui care a filmat
Distribuie pe Facebook

Nu demult, un filmulet ne arata un posesor de Hyundai ix35 care conducea masina pe contrasens, ca sa nu mai stea in coloana cu restul fraierilor. Acum, un alt sofer, ceva mai bronzat, ne demonstreaza ca zicala "cocalar cu BMW" este de cele mai multe ori adevarata.

Se da o sosea cu cate doua benzi pe sens, aparent o centura. Dar numai pe un sens este mare aglomeratie, bara la bara. Si chiar daca sute sau mii de soferi asteapta cuminti eliberarea zonei si respecta legile, mergand pe benzile de sens obisnuite, se mai trezeste din cand in cand un meltean sa se creada mai special. Uneori il chema Oprea si era acompaniat de motociclete MAI. Dar atata timp cat nu esti o masina de politie, ambulanta sau pompieri cu semnalele pornite, stai cuminte la locul tau ca ceilalti muritori de rand...

Nu si acest aborigen cu BMW. Care se grabea, evident. Ca numai el are treburi importante de rezolvat, nu si ceilalti participanti la trafic. Un specimen cum, din pacate, sunt multi printre noi, ce se crede mai destept ca ceilalti. Care, folosindu-si farurile din dotare, da flashuri ca masinile care circula regulamentar sa se dea din calea lui, ca el e mare barosan.

Din fericire, cel care a filmat a urinat si pe smecheria coloratului, dar si pe mitocania lui si nu l-a lasat sa-si faca de cap. Si tare bine ar fi fost sa mai fie altii ca el, dotati cu camere video, care sa promoveze mitocania si sa stie si altii sa nu faca la fel, pentru ca pot deveni vedete hulite si injurate pe internet.

Nu stim daca se grabea sa ajunga la maternitate ca naste nevasta, insa daca ne uitam la fata lui, la masina din dotare, la faptul ca merge pe zi senina cu farurile de ceata aprinse si fara centura de siguranta, e clar ca avem de-a face cu un meltean care se crede buricul pamantului, asa ca mizam pe nesimtire curata, mo!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 17 August 2016