Oferte pentru toate gusturile si toate buzunarele de Black Friday, la FineStore

Oferte pentru toate gusturile si toate buzunarele de Black Friday, la FineStore
Luna noiembrie este luna reducerilor de Black Friday la FineStore. In oferta celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice din Romania vei regasi mii de produse pentru toate gusturile si toate buzunarele, cu preturi si mai mici decat erai obisnuit.
Distribuie pe Facebook

De Black Friday, de la vin, la tequila, de la rom, la brandy, de la gin la sampanie si vinuri spumante, bauturi alcoolice fine, de calitate incontestabila si cu povesti impresionante pot fi achizitionate pentru consumul propriu, pentru evenimente speciale, pentru petrecerile de sarbatori sau pentru a fi daruite persoanelor dragi, ori, de ce nu, colaboratorilor importanti.

Firmele care planuiesc sa-si rasfete angajatii cu ocazia Sarbatorilor de iarna pot beneficia din plin de oferta de Black Friday la cosuri cadou care vor face, cu siguranta, o impresie placuta.

Nu lasa pe maine ce poti sa cumperi de azi!

Black Friday tine pana pe 30 noiembrie la FineStore, insa cei interesati ar face bine sa se grabeasca sa profite de promotiile pentru cele peste 2000 de produse incluse in campania reducerilor, intrucat stocurile scad vazand cu ochii.

Mega oferta de Black Friday de la FineStore este dublata si de un concurs cu 100 de premii, Verde la Black Friday. Cumperi minim un produs cu eticheta Verde la Black Friday si esti inscris automat la tragerea la sorti pentru castigarea unuia dintre cele 100 de pachete promotionale, formate din 5 produse de top din portofoliul FineStore.

La FineStore nu exista decat alegeri inspirate

Ca sa faci o alegere inspirata cand vine vorba de o bautura, ideal este sa ii cunosti macar partial povestea. Spre exemplu, daca esti in cautarea unei bauturi spirtoase cu personalitate, vodka Mont Blanc, bautura ultrapremium, medaliata cu Double Gold la World Spirits Competiton San Francisco, imbina perfect traditia cu rafinamentul pur frantuzesc.

Amatorii de arome si gusturi deosebite vor aprecia, fara indoiala, savurosul lichior Shanky's Whip, care te poarta direct in Irlanda pe "aripile" catifelate ale nuantelor de caramel cu unt si condimente.

Sampania Gosset, proaspata, eleganta si fructata, poate fi perfecta pentru un cadou cu gust pentru un partener de afaceri sau un angajat care chiar merita sa stie cat de mult il pretuiesti.

Ronco di Sassi este oricand o alegere inspirata la capitolul vinuri, gratie spiritului mediteranean seducator si buchetului aromatic deosebit, la fel ca un vin Gerard Bertrand, din Franta, sau un coniac Frapin, elegant si cu arome cu totul aparte.

FineStore aduce laolalta branduri pentru care excelenta este cuvant de ordine, asa ca nu poate fi vorba despre alegeri neinspirate, fie ca iti faci cumparaturile online, fie din magazinul din Bucuresti, Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1.

Oferte pentru toate gusturile si toate buzunarele de Black Friday, la FineStore

Distribuie pe Facebook
mai multe