Profită de o lună întreagă de reduceri de Black Friday! Senzații tari de la FineStore

Profită de o lună întreagă de reduceri de Black Friday! Senzații tari de la FineStore
Simte-te ca la volanul unui Aston Martin precum James Bond savurând celebrul lui cocktail Vesper Martini! De Black Friday, poti face combinația perfectă cu băuturile fine de pe FineStore, care are oferte și mai bune decât de obicei la mii de produse. La așa ofertă, poți profita de ocazie să încerci gusturi noi sau să-ți aprovizionezi deja barul de sărbători.
Distribuie pe Facebook

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să te bucuri de băuturi alcoolice de lux, dar pentru care să nu cheltuiești cât pentru revizia mașinii, grăbește-te să prinzi reducerile de Black Friday de la FineStore.ro! Deși ai la dispoziție prețuri mici până la sfârșitul lunii, stocul este limitat, așa că e momentul să savurezi ceva nou sau să redescoperi una dintre băuturile preferate.

Fie că preferi un pahar de rom, o vodkcă de calitate sau un coniac special, acum este momentul să profiți de reducerile de la FineStore! Ai transport gratuit la orice comandă de peste 199 lei și livrare rapidă în toată țara. Reducerile de Black Friday sunt valabile atât online, pe FineStore.ro, cât și în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti. Dacă nu te-ai hotărat încă cu ce vrei să te tratezi, poți beneficia de sfaturi direct de la specialiști, atât în magazin, cât și telefonic pentru comenzile online.

Sărbătorile VIN!

Fie că te pregătești să faci un cadou sau doar să ai parte de prețuri mici pentru o șampanie specială pentru sărbătorile care se apropie cu pași repezi, tot pe FineStore.ro, poți găsi cele mai deosebite licori. De la vin roșu italienesc la fel de impresionant ca un Lamborghini până la coniac sau tequila, fiecare cu o descriere detaliată și un preț care nu poate fi ratat.

Dacă alegi o sticlă de Nucky Thompson, vei avea parte de un blend fabulos de whisky scoţian, cu arome ample de plăcintă cu mere, complimentate cu iarbă neagră şi accente de migdală. Cu un miros concentrat în jurul notelor de măr verde, flori albe şi miere, acest whisky dezvăluie un gust complex, datorat maturării în butoaie de stejar american timp de 3 ani.

Din oferta FineStore de Black Friday nu lipsesc nici vinuri fine, precum Masi și Il Bruno Dei Vespa Primitivo Salento IGT, whisky-uri precum Kamiki, alături de diverse mărci de vodka, Mont Blanc Vodka, AU Vodka, Beluga Vodka și desigur rom de cea mai bună calitate: Dictador, Matusalem și A.H. Riise.

Pe FineStore.ro vei găsi orice de la gin și lichior până la șampanii celebre și băuturi tradiționale românești. Cu retur în 45 de zile (pentru produsele care nu au fost desigilate), profită acum de reducerile Black Friday până la finalul lunii noiembrie, pentru a nu rata oferta unică pe piața băuturilor alcolice din România!

Profită de o lună întreagă de reduceri de Black Friday! Senzații tari de la FineStore

Distribuie pe Facebook
mai multe