Regreta si acum ziua in care a luat-o. Masina italiana a pierdut 15.000 de dolari din valoare in doar cateva luni

Regreta si acum ziua in care a luat-o. Masina italiana a pierdut 15.000 de dolari din valoare in doar cateva luni
  • Aceasta Alfa model 2018 se vinde pentru doar 31.000 de dolari
  • Masina italiana a pierdut 15.000 de dolari in numai cateva luni
  • Propulsia este asigurata de o motorizare turbo de doi litri
Distribuie pe Facebook

Cu cat a fost scoasa la vanzare aceasta Alfa Romeo de culoare albastra, dar si care sunt dotarile pe care ea le ofera... ei bine, aflam chiar din randurile urmatoare.

BMW Seria 3, Volkswagen Passat si Mercedes E-Class. Sunt masinile care se devalorizeaza cel mai mult intr-o perioada de trei ani, potrivit unui studiu realizat de americanii de la iSeeCars.

Nici Nissan Leaf, Chevrolet Volt sau BMW Seria 7 nu o duc mai bine din acest punct de vedere. Dupa numai 60 de luni, acestea nu mai raman decat cu 30% din valoarea originala, spune un alt studiu.

Stelvio, primul SUV vandut de Alfa, nu are nici pe departe la fel de multi ani in spate pentru a putea fi luat in calcul la realizarea unui astfel de studiu, dar... ceva ne spune ca vom mai auzi de el.

Este vorba, mai precis, despre un exemplar model 2018 care, dupa doar cateva luni de utilizare, a pierdut 15.000 de dolari din pretul de catalog. Suma ceruta zilele acestea de vanzator: 31.000 de dolari.

Automobilul din cazul de fata combina un benzinar 2.0 turbo cu o cutie automata in opt rapoarte si ofera in standard un sistem de tractiune integrala. Vestile bune nu se opresc insa aici...

Lista cu dotari cuprinde inclusiv tapiterie din piele neagra, scaune fata cu functie de incalzire, climatizare automata, display central cu diagonala de 8.8 inch, plus instalatie audio de la Harman Kardon.

In acelasi timp, anuntul de vanzare vorbeste si despre cateva sisteme extrem de importante in ceea ce priveste siguranta activa. Forward Collision Warning e unul dintre aceste exemple.

Cat despre rulajul respectivei Alfe Stelvio, ceasurile de bord indica numai 27.877 de kilometri parcursi pana la momentul de fata. Nimic anormal pentru un model 2018, dupa cum precizam si anterior.

Alfa Stelvio de vanzare

Alfa Stelvio de vanzare

Alfa Stelvio de vanzare

Alfa Stelvio de vanzare

Alfa Stelvio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Alfa Stelvio de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2018