Se vinde ca limuzina de lux, dar e plina de butoane ieftine. VIDEO ca sa te convingi si singur

Se vinde ca limuzina de lux, dar e plina de butoane ieftine. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Se vinde ca limuzina de lux, dar e plina de butoane ieftine
  • Actuala generatie a modelului Maserati Quattroporte imprumuta mai multe comenzi de la masinile ieftine ale FCA
  • Este concluzia la care a ajuns inclusiv unul dintre proprietari
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in cursul anului 2013, cea mai recenta generatie a modelului Maserati Quattroporte arunca numeroase piese de Dodge si Fiat in lupta pe care o duce cu Mercedes S-Class.

Imagineaza-ti pentru o clipa urmatorul scenariu: ai platit peste 100.000 de dolari pe noua ta limuzina de lux, insa interiorul este plin de butoane ieftine, imprumutate de la masini care costa chiar si de patru ori mai putin. Cum ai reactiona?

Pe marginea acestui subiect ne vorbeste si proprietarul unui Quattroporte de ultima generatie - care, intamplator ori ba, se afla in aceasta situatie. Berlina celor de la Maserati imparte mai multe piese cu diferite modele de la Dodge si Fiat.

Din dorinta de a face lucrurile si mai interesante, posesorul limuzinei de lux pleaca in cautarea unui dealer dornic sa il ajute cu identificarea elementelor comune. Dupa un start mai greoi, misiunea este incununata de succes.

La o prima vedere, agentul de vanzari al unui dealer Chrysler / Dodge / Ram / Jeep observa cinci seturi de butoane pe care cea mai recenta generatie a modelului Maserati Quattroporte... le imprumuta de la masinile ieftine ale FCA.

Raspuns care nu il satisface pe deplin pe proprietarul limuzinei de lux, astfel ca acesta porneste propria-i numaratoare. Folosindu-si instinctul si cateva informatii de pe internet, posesorul gaseste de cel putin trei ori mai multe piese identice.

Si astfel revenim la prima parte a materialului: tu cum ai reactiona daca ai plati peste 100.000 de dolari pe un Maserati Quattroporte despre care ai afla, ulterior, ca ofera aceleasi comenzi precum masinile destinate muritorilor de rand?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2019