VIDEO: Camioneta cu motor in patru cilindri care poate tracta si 15 rulote in acelasi timp

VIDEO: Camioneta cu motor in patru cilindri care poate tracta si 15 rulote in acelasi timp
  • Ford a lansat de curand o versiune imbunatatita a camionetei Ranger
  • Varianta de top ascunde sub capota un motor bi-turbodiesel de doi litri
  • Aceasta a fost filmata tractand nu mai putin de 15 rulote in acelasi timp
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua reclama de la Ford pentru Ranger scoate perfect in evidenta capabilitatile de tractare ale camionetei americane.

Ford a lansat de curand o versiune imbunatatita a camionetei Ranger si odata cu aceasta o campanie de promovare extrem de interesanta. In prima reclama, varianta de motorizare EcoBlue Bi-turbo, care gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel de doi litri si putin peste 210 cai putere, este filmata...

... tractand 15 rulote. Nu insa pe rand, asa cum ti-ai putea inchipui, ci in acelasi timp, intr-un convoi cu o lungime de aproape 100 de metri si greutatea de 20 de tone. Absolut impresionant, mai ales daca tinem cont ca - in cazul de fata - propulsia este asigurata de o motorizare cu doar patru cilindri in linie.

Daca te-ai convins de capabilitatile de tractare ale camionetei americane, ei bine... atunci afla ca versiunea imbunatatita a Ford-ului Ranger nu are inca un pret de vanzare, dar va fi oferita in alte doua variante de putere. Sub capota se va afla tot un motor EcoBlue de doi litri - cu o singura turbina, ce este drept.

In functie de alegerea clientului, valorile maxime se vor ridica fie la 130 CP si 340 Nm, fie la 170 CP si 420 Nm. Un sistem de tractiune integrala va fi oferit in echiparea standard indiferent de unitatea prezenta la datorie, o cutie manuala cu sase rapoarte sau o automata in zece trepte completand pachetul tehnic.

Exceptand performantele in materie de tractare, versiunea imbunatatita a camionetei Ford Ranger se mai poate lauda si cu sumedenie de tehnologii moderne, inclusiv compatibilitate cu Apple CarPlay si Android Auto. Nu lipsesc din meniu, totodata, nici... internetul prin Wi-Fi sau ecranul central de opt inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2019