Cand si unde poti urmari Cursa de 24 de Ore de la Le Mans din acest an

Cand si unde poti urmari Cursa de 24 de Ore de la Le Mans din acest an
  • Cursa de 24 de Ore de la Le Mans se desfasoara anul acesta in perioada 13 - 14 iunie
  • Intrecerea va putea fi urmarita in direct, pe canalele Eurosport si Eurosport 2
  • Distractia debuteaza sambata, cu ora 16, si se incheie duminica, la aceeasi ora 16
Distribuie pe Facebook

Singura cursa care conteaza cu adevarat va putea fi urmarita weekend-ul acesta, cu incepere de la orele 16, pe cananele Eurosport si Eurosport 2.

A sosit din nou acea perioada a anului. Este luna iunie, iar toata lumea se pregateste pentru vacanta. Mai putin fanii sporturilor cu motor, pentru care debutul verii inseamna automat revenirea la viata a legendarei intreceri de 24 de ore de la Le Mans.

Ajunsa intre timp la editia cu numarul 84, singura cursa care conteaza cu adevarat se va desfasura in 2015 in weekend-ul 13 - 14 iunie si va fi transmisa (in direct) in tara noastra de canalele de televiziune Eurosport si Eurosport 2.

Distractia debuteaza odata cu orele 16, atunci cand intreaga planeta isi va atinti privirea catre duelul incins de la categoria LMP1, unde batalia se va da de-aceasta data in patru - cu Nissan acompaniind trio-ul (deja) traditional format din Audi, Porsche si Toyota.

Un Nissan care, dupa cum am tot precizat in ultimele saptamani, spera sa ia prin surprindere competitia cu unicitatea prototipului sau: da, spre deosebire de rivalii directi, noul GT-R LM Nismo dispune de o configuratie... cu motor frontal si tractiune fata.

Cel putin la fel de aprinsa se anunta si competitia de la LMP2, nu mai putin de 19 de masini luptand pentru victoria la clasa. La categoria GTE Pro, toti cei patru constructori implicati pornesc cu sanse la prima treapta a podiumului.

Detaliile complete cu privire la cea de-a 84-a editie a Cursei de 24 de Ore de la Le Mans - precum configuratia circuitului sau informatiile referitoare la masini, echipe si piloti - sunt disponibile la urmatoarea adresa...

... si nu uita: sambata aceasta, de la 16, pana duminica, la aceeasi ora 16, pe canalele Eurosport si Eurosport 2, avem motorsport de calitate!

Distribuie pe Facebook
mai multe