Cine il va inlocui pe Massa la volanul monopostului Ferrari?

Cine il va inlocui pe Massa la volanul monopostului Ferrari?
Dupa ce tanarul de 28 de ani de la Ferrari, Felipe Massa, a suferit un accident nefericit in calificarile de sambata de la Hungaroring, fiind indisponibil cel putin pentru urmatoarele curse din F1, au inceput sa circule zvonuri cu privire la posibilul sau inlocuitor.
Distribuie pe Facebook


Cele mai senzationale dintre acestea il indica pe Michael Schumacher ca potential inlocuitor al lui Massa la volanul monopostului Ferrari. La ora actuala, germanul are rolul de consultant la Ferrari, conducand masinile calutului cabrat pe parcursul anului 2007, in calitate de pilot de teste.

Desi Michael Schumacher a implinit anul acesta 40 de ani, acesta nu ar refuza oportunitatea de a reveni in Formula 1 daca Scuderia Ferrari i-ar face o asemenea oferta, sustine purtatorul sau de cuvant. Totusi, Willi Weber, managerul lui Schumacher, sustine ca nu exista nicio sansa ca aceasta ipoteza sa se adevereasca.

O alta varianta vehiculata ar fi spaniolul Fernando Alonso, a carui echipa pentru care concureaza, Renault a fost suspendata de comisarii F1 de a mai participa la urmatorul Mare Premiu al Europei.

Potrivit unei publicatii spaniole, Renault ar fi incalcat o clauza din contractul lui Alonso, potrivit careia echipa franceza este obligata sa asigure dublului campion mondial un loc pe grila de start la fiecare cursa din Marele Circ.

In schimb, purtatorul de cuvant al Ferrari apreciaza ca este imposibil ca Fernando Alonso sa concureze pentru Ferrari in Marele Premiu al Europei in locul lui Felipe Massa.

In acest moment, cele mai mari sanse pentru inlocuirea lui Massa le au cei doi piloti de teste ai echipei, Luca Badoer si Marc Gene, dar si Sebastien Bourdais care tocmai a fost dat afara de echipa Toro Rosso pentru rezultate nesatisfacatoare.

Vom astepta cu sufletul la gura sa vedem pe cine aduce Ferrari in locul lui Massa, care apropo se simte din ce in ce mai bine si a deschis ochiul stang cu care vede, potrivit medicilor, dar care nu isi aminteste incidentul care l-a adus pe patul de spital.

Distribuie pe Facebook
mai multe