Curse de regularitate pentru Robert Visoiu in Belgia

Curse de regularitate pentru Robert Visoiu in Belgia
Distribuie pe Facebook
Etapa cu numarul 7 din seria GP3 s-a desfasurat pe circuitul Spa Francorchamps, unul dintre cele mai rapide din calendarul Campionatului Mondial de Formula 1. Robert Visoiu a luat startul de pe locul al 18-lea al grilei in cursa principala din Belgia. Tanarul de 16 ani a plecat bine din grila si a castigat dupa start o pozitiei. In urmatoarele doua tururi a avansat pe pozitia a 15-a. Acolo avea sa il prinda steagul rosu scos in urma incidentului dintre Fumanelli si Creagan. In conditiile in care directorul de cursa a decis ca mansa sa nu se mai reia, Robert a ramas pe locul 15.

Pilotul Jenzer Motorsport a fost privat din punct de vedere al acumularii de informatie, dar a luat-o de la capat duminica dimineata. Chiar daca nu a reusit sa puncteze nici in mansa a doua din Belgia, Robert Visoiu a facut o cursa de regularitate. Nu a facut greseli, a reusit sa faca ceva depasiri si a terminat pe locul 13. Plecat din grila al 15-lea, pilotul Jenzer Motorsport a rulat in permanenta la mijlocul plutonului si a evitat numeroasele incidente aparute.

"A fost un week-end bun pentru mine pe un circuit mai mult decat dificil. Chiar daca a inceput greu, cu o ploaie torentiala in sesiunea de antrenamente, dupa aceea am progresat constant. A fost o alta etapa in care am incercat sa intelegem comportamentul monopostului", a declarat Robert Visoiu. In clasamentul general, Robert Visoiu a strans 22 de puncte.

Ultima aparitiei de anul acesta in seria GP3 pentru tanarul de 16 ani va fi week-endul urmator, in Italia, la Monza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2012