Dacia Duster 4x4 Everyone - Locul I la Campulung Muscel Adventure Trophy

Dacia Duster 4x4 Everyone - Locul I la Campulung Muscel Adventure Trophy
Echipajul Duster 4x4 Everyone format din Eugen Tataroiu (pilot) si Maria Dumitrache (copilot), ambii angajati ai Grupului Renault in Romania, s-a clasat pe locul I, la categoria Standard, la Campulung Muscel Adventure Trophy (12-14 octombrie), etapa a 6-a din Campionatul National de Offroad.
Distribuie pe Facebook
In competitia Campulung Muscel Adventure Trophy au fost inscrise doua echipaje Duster 4x4 Everyone formate din angajati ai Grupului Renault in Romania, concurand pe vehicule Duster. Cel de-al doilea echipaj, format din Mihai Petcu si Mihai Ursu, a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor probleme la motor. Ei au concurat alaturi de alte paisprezece echipaje si au fost incurajati de membrii Clubului Duster.
Competitia a durat trei zile; primele doua au constat in probe de navigatie pe roadbook, iar ultima, intr-o proba de trial. In prima zi, Duster condus de Eugen Tataroiu si copilotat de Maria Dumitrache, a parcurs 144 km pe un traseu relativ usor, de rally-raid. A doua zi, inca 75 km au fost parcursi pe un traseu offroad destul de dificil din cauza ploii si a cetii, care au pus probleme serioase concurentilor. A treia zi le-a adus locul I celor doi coechipieri la bordul Duster, pe un traseu de cateva sute de metri, marcat cu benzi si jaloane, parcurs fara probleme.
"Totul a fost in ritm alert si ma bucur ca am fost rasplatiti cu locul I, Eugen, pentru condus si reparat, eu, pentru navigatie; iar Duster pentru ca a aratat ca poate, vrea si nu are rau de inaltime", a declarat Maria Dumitrache. "A fost un premiu obtinut de noi fizic, dar este premiul Clubului Duster 4x4 Everyone, al tuturor membrilor care au depus eforturi importante pentru organizarea clubului, pregatirea masinilor si participarea la curse", a completat Eugen Tataroiu.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2012