Doar pentru circuit: Lotus lanseaza noul Elise S Cup R

Doar pentru circuit: Lotus lanseaza noul Elise S Cup R
  • Lotus prezinta noul Elise S Cup R
  • Modelul este destinat iesirilor pe circuit
  • Propulsia este asigurata de un 1.8 supraalimentat
Distribuie pe Facebook

Iubitorii de automobile destinate exclusiv iesirilor pe circuit au la dispozitie o noua optiune: modelul Lotus Elise S Cup R.

Inzestrat cu numeroase elemente inspirate de lumea motorsportului, noul Lotus Elise S Cup R impresioneaza in special prin greutatea sa redusa, supercarul britanic cantarind numai 924 de kilograme. Din pacate, informatiile cu privirile la puterea sau cuplul maxim disponibil lipsesc cu desavarsire la acest moment, constructorul de automobile din Regat multumindu-se sa afirme doar ca propulsia este asigurata de o unitate pe benzina de 1.8 litri si echipata cu sistem de supraalimentare marca si modelul Magnuson R900.

De asemenea, un mare mister il reprezinta la acest moment si performantele, aspectul vizual al noului Lotus Elise S Cup R lasand insa sa se inteleaga ca nu este cazul sa ne facem griji cu privire la asa ceva. Iar cand vorbim de aspect vizual ne referim in mod special la agresivul si proeminentul kit aerodinamic, ce aduce cu sine prelungiri pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale restilizate si, nu in ultimul rand, un eleron de dimensiuni generoase atasat capotei motorului. Asa cum era de asteptat, din pachetul exterior nu lipsesc nici jantele forjate, ce vin intr-o combinatie de 16 / 17 inci (fata / spate).

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Lotus Elise S Cup R ofera volan detasabil, scaun sofer compatibil cu sistemul Hans si accesorizat cu centura de tip ham, cu prindere in sase puncte, extinctor si roll cage omologate FIA. Asta in standard. Nu de alta, dar viitorii cumparatori vor avea la dispozitie si o lista cu optiuni ce include, la nivel de cockpit, sistem de aer conditionat, respectiv scaun pasager cu centura de tip ham, cu prindere in numai patru puncte.

Noul Lotus Elise S Cup R are un pret de pornire de 39.125 lire sterline, pret care nu include si taxa pe valoarea adaugata. In plus, pe langa iesirile alaturi de prieteni, supercarul britanic poate fi pus la treaba si in seria Lotus Cup 2014.

Lotus Elise S Cup R

Distribuie pe Facebook
mai multe