Edwin Keleti si Victor Ponta locul 3 la R3 dupa prima zi in Raliul Spaniei

Edwin Keleti si Victor Ponta locul 3 la R3 dupa prima zi in Raliul Spaniei
Echipajul Edwin Keleti - Victor Ponta au incheiat prima zi a Raliului Spaniei din Campionatul Mondial de Raliuri pe pozitia a 45-a la general , masina lor fiind al treilea Renault Clio R3 din competitie.
Distribuie pe Facebook
Prima zi de concurs a fost una lipsita de probleme cu exceptia unei amenzi de circulatie pe care echipajul a primit-o pe o etapa de legatura dupa o depasire considerata periculoasa de politisti desi zona nu avea restrictii in acest sens.

La finalul zilei cei doi sportivi au declarat ca traseul a fost senzational iar ritmul a fost relativ retinut , fata de cum se merge in WRC, dar pe alocuri chiar mai rapid decit sint obisnuiti in Campionatul intern. Colaborarea dintre cei doi coechipieri a fost excelenta in ceea ce priveste dictarea si ritmul in care au reusit sa parcurga cele sase probe speciale ale primei zile din Spania. Edwin si Victor sint destul de multumiti de evolutia lor in prima zi chiar daca distanta fata de liderul categoriei, spaniolul Jordi Marti este destul de mare.

Edwin Keleti si Victor Ponta participa la RallyRACC Catalunya-Costa Daurada Rallye de Espana cu ajutorul partenerilor Rin Grand Hotel Bucuresti, Renault Romania, TI Suerom-dealer Renault Cluj, Pirelli si Aauto Equip care-i sustin si in campionatul intern.

Simbata va fi cea mai grea zi pentru echipajul romanesc in Raliul Spaniei cind vor avea de parcurs inca sase probe speciale insumind aproape 128 de kilometri.

Liderul primei zile din Raliul Spaniei este spaniolul Dani Sordo urmat la 1,6 secunde de coechipierul sau de la Citroen, Sebastien Loeb. Liderul la zi al campionatului mondial, Mikko Hirvonen, se afla pe locul al treilea cu un ecart de 34,2 secunde in urma lui Sordo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2009