Edwin Keleti si Victor Ponta se pregatesc de WRC!

Edwin Keleti si Victor Ponta se pregatesc de WRC!
Edwin Keleti si Victor Ponta vor lua startul in Raliul Spaniei, etapa din calendarul Campionatului Mondial de Raliuri.
Distribuie pe Facebook
Anuntul a fost facut miercuri seara la ceremonia gazduita in Bucuresti de Rin Grand Hotel. Intr-un cadru relaxat, Edwin si Victor au prezentat invitatilor si cele trei masini cu care echipajul a evoluat pana in prezent si care le-au adus multe satsfactii. Sub lumina reflectoarelor au fost prezentate masina campioana de anul trecut la Cupa Dacia Logan cu care cei doi au castigat titlul national si Renault-ul Clio RS la bordul caruia Edwin Keleti si Victor Ponta au intrat anul acesta in lupta la grupa A. Intr-un moment plin de suspans cei doi au dezvelit si masina de concurs cu care vor alerga in Campionatul Mondial de Raliuri, care si-a facut deja debutul in campionatul intern cu o victorie in ultima intrecere disputata, Raliul Tara Barsei.

Cu sprijinul sponsorilor Rin Grand Hotel Bucuresti, Renault Romania, TI Suerom-dealer Renault Cluj, Pirelli si Aauto Equip Edwin Keleti si Victor Ponta se vor alinia la startul Movistar RACC Rallye de Espana, penultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri care se va desfasura intre 2 si 4 octombrie 2009. Cunoscultul copilot de raliuri Adrian Berghea, dublul campion national absolut, va fi team-managerul echipei pentru acest proiect de participare in competitia suprema de raliuri.

Edwin Keleti s-a declarat incantat de sansa de a alerga pe probele speciale alaturi de cei mai buni piloti ai lumii si isi propune sa faca un raliu frumos care sa le aduca multa experienta. La fel si Victor Ponta crede ca important este sa fructifice aceasta sansa pe care o au, sa nu aiba parte de evenimente neplacute si ca e important ca Romania va fi reprezentata la un nivel atat de inalt al sporturilor cu motor.

Adrian Berghea le-a urat succes celor doi coechipieri in cursa din Spania si si-a declarat intregul sprijin pentru ca cei doi sa aiba parte de un parcurs bine pus la punct din punct de vedere administrativ si tehnic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2009