Gata de asalt: Lamborghini dezvaluie noul Gallardo GT3 FL2

Gata de asalt: Lamborghini dezvaluie noul Gallardo GT3 FL2
Dezvaluita in premiera mondiala in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, versiunea imbunatatita a modelului Lamborghini Gallardo se pregateste de prima mare provocare din cariera sa: sporturile cu motor.
Distribuie pe Facebook

Cum pe strada nu va avea prea mari sanse in a se impune in fata rivalilor sai, rivali precum Ferrari 458 Italia sau McLaren MP4-12C, versiunea imbunatatita a modelului Lamborghini Gallardo promite sa se revanseze pe circuit, acolo unde noul Gallardo GT3 FL2 este gata de actiune. Iar pentru a se asigura ca nu dau gres nici de aceasta data, inginerii italieni au lasat deoparte din mandria personala si au apelat (si) la experienta germanilor de la Reiter Engineering.

Astfel, comparativ cu varianta de serie, noul Lamborghini Gallardo GT3 FL2 se poate lauda cu o racire mai buna a motorului, cu sistem de franare mai performant si, oarecum surprinzator, cu un consum de carburant... imbunatatit. De asemenea, numeroase modificari au fost operate si la nivelul kitului aerodinamic, proiectul italiano-german bucurandu-se de prezenta unui splitter frontal masiv, a unui difuzor de aer spate remarcabil si, nu in ultimul rand, de prezenta unui eleron de dimensiuni mai mult decat generoase.

Mai usor cu pana la 25 de kilograme decat modelul pe care il inlocuieste si disponibil contra unui pret de pornire de 320.000 euro (fara taxe), extremul Lamborghini Gallardo GT3 FL2 isi propune sa se impuna in urmatoarele competitii: Asia Le Mans Series, Blancpain Endurance Series si Italian GT3 Championship.

Lamborghini Gallardo GT3 FL2

Distribuie pe Facebook
mai multe