Inca doi campioni vin la Dementor Rally Show

Inca doi campioni vin la Dementor Rally Show
Tempesta, castigator pentru a doua oara consecutiv al Cupei Europei de Est la Raliuri, si Bogdan Marisca, campion national de raliuri in 2005, vor lua startul, pe 5-6 noiembrie, la Dementor Rally Show.
Distribuie pe Facebook
Tempesta si Bogdan Marisca, pilotii Napoca Rally Academy, vor lua startul la Dementor Rally Show, o competitie de traditie care pune capat unui sezon extrem de disputat in Campionatul National de Raliuri.

Dupa ce si-a aparat titlul in Cupa Europei de Est la Raliuri, Tempesta vrea sa faca spectacol pe circuitul de rally cross de la Sibiu. "Rally show-ul de la Sibiu este atat un moment de distractie, cat si unul de spectacol. Este competitia care marcheaza finalul de sezon in Romania, iar eu m-am simtit intotdeauna bine la Sibiu. Voi lua startul cu modelul Subaru pentru ca motorul Peugeot nu a venit inca din Italia. Obiectivul meu este sa ma simt cat mai bine si "span" maxim, sper doar sa nu termin pe pavilion, la fel ca anul trecut", a spus Tempesta, al treilea pilot campion care si-a anuntat prezenta la Sibiu.

Bogdan Marisca, de doua ori castigator al Raliului Sibiului si campion national in 2005, va lua startul la Dementor Rally Show la volanul unei masini Mitsubishi. "Vin in fiecare an cu placere la rally show, o competitie frumoasa, cu o organizare pe masura, intr-un oras cu mare traditie in motorspotul romanesc. Ma simt bine la Sibiu si pentru mine este o provocare sa incerc sa castig acest show. Voi face tot posibilul si sper sa am succes. Oricum, sunt convins ca va fi un super spectacol", a spus si Bogdan Marisca.

Dupa Gergo Szabo si Mihai Leu, pilotii Napoca Rally Academy, Tempesta si Bogdan Marisca, sunt alti doi campioni care vor lua startul la Dementor Rally Show, o competitie care se desfasoara intr-un format similar cu celebra "Cursa Campionilor". "Avem patru campioni pe lista de start, ceea ce confirma faptul ca vom avea parte de un spectacol total la Sibiu. Sper sa avem vreme frumoasa si cat mai multi spectatori", a spus Sorin Itu, organizatorul Dementor Rally Show 2010.

Inca doi campioni vin la Dementor Rally Show

Inca doi campioni vin la Dementor Rally Show

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2010