CONCURS: Intra pe taramul 'fantomelor' alaturi de Daniel Onoriu!

CONCURS: Intra pe taramul 'fantomelor' alaturi de Daniel Onoriu!
In data de 25 martie 2012 va avea loc la Bucovat primul eveniment auto din Craiova, care se va desfasura sub titulatura "Ghost Series". Invitatul special al competitiei este nimeni altul decat Daniel Onoriu, care va sosi cu masina sa de coasta proaspat preparata. Si fiindca va alerga in afara concursului, celebrul pilot s-a decis sa puna la bataie locul din dreapta sa. Afla care sunt castigatorii
Distribuie pe Facebook

UPDATE: Castigatorii

Tura cu Onoriu: Predisor Laurentiu Gabriel - Ramnicu Valcea

Tricouri cu ONO 41: Savi S, Tudor Gabi si Alin Argintaru

"La sfarsitul anului trecut mi-am adus masina de curse in tara din Ungaria, unde a stat peste 8 luni pentru diverse modificari. Acum, la Bucovat, vreau sa vad exact cum se simte cu noile preparari. Campionatul in care concurez eu incepe peste o luna si nu vreau sa am surprize pe ultima suta de metri. In plus, dupa o pauza destul de mare, imi este foarte dor de curse.

La Bucovat, nu voi participa in intrecere. De aceea, am si posibilitatea sa iau un fan in dreapta la una din urcarile mele. Ii invit pe cei care isi doresc acest lucru sa se inscrie la concurs", a declarat campionul national Daniel Onoriu.

Pentru a castiga, organizatorul Asociatia Clubul Sportiv Ghost Racing Team ii invita pe cei dornici sa raspunda la doua intrebari:
1. In ce an a castigat Daniel Onoriu titlul de campion national absolut?
2. Care a fost anul de debut al pilotului Daniel Onoriu in Campionatul National de Viteza in Coasta?
Raspunsurile se vor trimite pe adresa de email simona.chitac@inprogress.ro, data limita a concursului fiind 23 martie. Mult succes!
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2012