Iubitori si pasionati de curse, acesta-i noul SRT Viper GT3-R!

Iubitori si pasionati de curse, acesta-i noul SRT Viper GT3-R!
Noul SRT Viper continua sa faca valva in industria auto, ultima generatie a legendarului automobil american de inalta performanta sosind astazi intr-o a doua versiune de curse: SRT Viper GT3-R!
Distribuie pe Facebook

In cazul in care cursele de anduranta ti se par mult prea obositoare, insa nimic nu te poate opri din dorinta de a te da pe circuit, in competitii oficiale, la bordul noului SRT Viper, americanii de la Dodge au acum solutia!

SRT Viper GT3-R

Urmand a fi disponibil la vanzare in schimbul unei sume colosale, de aproximativ 459.000 de dolari, noul SRT Viper GT3-R preia o buna parte din tehnologia ascunsa sub si la nivelul caroseriei modelului SRT Viper GTS-R - printre care si sasiul, suspensia sau pachetul aerodinamic, model care va putea fi admirat in actiune weekendul acesta, in cadrul Cursei de 24 de Ore de la Le Mans.

SRT Viper GT3-R

De asemenea, noul si impresionantul SRT Viper GT3-R se mai lauda si cu o motorizare pe masura, viitorii clienti urmand a avea la dispozitie un V10 aspirat capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 680 cai putere si 868 Newton-Metri. Mai punem la socoteala si transmisia secventiala cu sase rapoarte, plus masa proprie a supercarului mai mica de 1.300 kilograme, iar distractia este garantata.

SRT Viper GT3-R

Asta in cazul in care iti permiti sa arunci pe noul SRT Viper GT3-R pana la 459.000 de dolari, dupa cum precizam si putin mai sus. In cazul in care nu te afli insa in aceasta postura, cea de-a doua versiune de curse a ultimului Viper va putea fi urmarita in actiune incepand cu anul viitor, in competitii precum FIA GT3, United SportsCar Racing GT Daytona, Pirelli World Challenge GT, NARRA sau SCCA/NASA.

SRT Viper GT3-R

Distribuie pe Facebook
mai multe