Ken Block participa in 2016 la Campionatul Mondial de Rallycross

Ken Block participa in 2016 la Campionatul Mondial de Rallycross
  • In Norvegia a reusit sa obtina locul 3
  • Va conduce in sezonul 2016 Ford Fiesta ST
  • Prima etapa din 2016 are loc pe 16-17 aprilie in Portugalia
Distribuie pe Facebook

Hoonigan Racing Division si Monster Energy au placerea de a anunta continuarea parteneriatului dintre pilotul profesionist de rallycross, vedeta Gymkhana si cel dintai Hoonigan, Ken Block, si Ford Performance, pentru dobandirea titlului de Campion FIA World Rallycross Championship.

Dupa ce am avut ocazia sa-l vedem in actiune la Gymkhana GRiD 2015, in Marea Britanie, ne-am convins ca celebrul Ken Block este un sportiv desavarsit. Motiv pentru care el confirma acum participarea la World RX 2016, adica nebunia numita Campionatul Mondial de Rallycross.

Ken Block la RX 2016

"Mare parte din cariera mea am mentinut o atentie mixta si un calendar competitional diversificat, dar acum ma axez pe un singur campionat" spune Block. "Ma bucur enorm pentru ceea ce am reusit impreuna cu echipa mea pana acum cu Ford-urile Fiesta ST, si sunt entuziasmat sa vad ce vom putea face sezonul urmator cu suport din partea fabricii. Va fi un 2016 palpitant, si abia astept sa inceapa".

Ken Block la RX 2016

Block se remarca in postura de a fi unul dintre competitorii de top din lumea rallycross, si printre cei mai de succes piloti de GRC, la o diferenta de numai 5 puncte de castigarea titlului din 2014. In 2015, Block si-a rezervat 3 victorii, a condus in campionat in 10 din cele 12 runde si a fost cel dintai in contribuita de puncte care au ajutat Ford sa isi asigure cel de-al 5-lea campionat al GRC Manufactureres.

In 2015, Block a participat in prima lui runda World Rallycross, in Norvegia, unde s-a bucurat de podium (locul3). Apoi a urmat o aparitie in runda franceza din 2014, terminand pe locul 4 si cu cel mai rapid tur pe pista.

Atletul Monster, Block, impreuna cu Ford Performance, vor incepe urmarirea titlului in cadrul Campionatului Mondial in Portugalia pe 16-17 Aprilie, atunci cand World RX 2016 isi va da startul.

Ken Block la RX 2016

Ken Block la RX 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ken Block la RX 2016
mai multe