Locul 3 la general cu cinci curse inainte de finalul sezonului

Locul 3 la general cu cinci curse inainte de finalul sezonului
Distribuie pe Facebook

Mihai Marinescu a incheiat pe locul sapte prima din cele doua curse programate weekendul acesta la Paul Ricard si isi pastreaza locul trei in clasamentul general al F.I.A. Formula 2.

Brasoveanul a pornit de pe a opta pozitie a grilei de start si inainte de jumatatea primului tur reusise sa urce pana pe locul sase. Din pacate, chiar in primul tur un incident in care au fost implicati Plamen Kralev si Alex Fontana a dus la intrarea pe pista a safety car-ului. Ruperea de ritm din pricina interventiei safety car-ului nu i-a mai permis lui Mihai sa recupereze si cursa s-a transformat pentru el intr-una de mentinere a pozitei.

Inca din primele tururi brasoveanul a simtit ca are probleme cu franele fata si cu suspensia spate. Dupa incheierea cursei pilotul roman alaturi de inginerul si mecanicul sau a inceput investigatiile asupra masinii si s-a constatat ca s-a pierdut intregul lichid de frana din sistemul de franare pentru rotile fata. Partea din spate a monopostului a fost extrem de dificil de controlat din pricina functionari defectuoase a unui amortizor.

Datorita punctelor acumulate, in pofida dificultatilor din cursa cu numarul 11 a sezonului, Mihai Marinescu isi pastreaza pozitia a treia in clasamentul general fiind acum la 10 puncte in spatele locului 2, Matheo Tuscher.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2012