Pilotul Mihai Marinescu participa la Formula Renault 3.5

Pilotul Mihai Marinescu participa la Formula Renault 3.5
Pilotul roman Mihai Marinescu va participa in acest sezon la competitia Formula Renault 3.5, ce va debuta la Monza la sfarsitul acestei saptamani.
Distribuie pe Facebook

Mihai Marinescu va concura pentru echipa Zeta Corse. Brasoveanul in varsta de 24 de ani va participa la cele 17 curse ale competitiei si spune ca pentru moment stie doar numele coechiperului sau din etapa inaugurala, Emmanuel Piget.

"Programul Zeta Corse a inceput un pic cam tarziu si cand am vrut sa semnam contracte cu pilotii multi dintre ei erau deja ocupati. Marinescu a fost de baza inaintea sezonului si va fi alaturi de noi pe tot parcursul anului [...]", a declarat Claudio Corradini, reprezentantul echipei Zeta Corse.

Echipa Zete Corse este una recent intrata in competitia Formula Renault 3.5 si a preluat locul detinut de BVM Target. Formula Renault 3.5 foloseste monoposturi construite Dallara, care sunt echipate cu motoare V8 de 3.4 litri si care ajung la 530 CP la cel mult 9.500 de rotatii pe minut.Formula Renault 3.5 se va desfasura in perioada 6 - 7 aprilie cu etapa programata la Monza.
Pilotul Mihai Marinescu a mai participat Formula Renault 3.5 in 2009, insa nu a obtinut niciun punct in 11 curse.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2013