Risti sa adormi la volanul ei. Uite cat de 'rapida' e o Dacie pe Nurburgring. Video

Risti sa adormi la volanul ei. Uite cat de 'rapida' e o Dacie pe Nurburgring. Video
  • Risti sa adormi la volanul ei
  • Uite cat de 'rapida' e o Dacie pe Nurburgring
Distribuie pe Facebook

De cate minute ai nevoie pentru a parcurge un tur pe Nurburgring la volanul unei Dacii Logan de prima generatie? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, cea dintai generatie a gamei comercializate de Dacia sub numele de Logan nu reprezinta nici pe departe, nici pe aproape intocmai prima optiune atunci cand vine vorba despre masina pe care sa o alegi pentru o iesire la Nurburgring. Ba dimpotriva.

Echipa formata din Kriese Oliver, Lachmayer Michael si Charoudin Mikhail este insa de o alta parere, trio-ul respectiv mizand pe berlina romaneasca pentru o Cursa de 24 de ore de la Nurburgring complet diferita de editiile anterioare.

Masina care a reusit sa atraga, mai in gluma, mai in serios, privirile tuturor celor ce au urmarit evenimentul de pe Nurburgring a primit, deloc surprinzator, numeroase modificari si imbunatatiri, printre principalele diferente comparativ cu versiunea de fabrica regasindu-se si motorizarea. De 165 de cai putere in cazul de fata.

Aceasta Dacie Logan de prima generatie este, de asemenea, si subiectul principal al urmatorului material video, ce surprinde un tur parcurs in cadrul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring, eveniment organizat in 3 - 6 iunie 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2021