Salvatore Arcarese, pregatit de start

Salvatore Arcarese, pregatit de start
Distribuie pe Facebook

Dupa un parcurs foarte pozitiv pana in prezent in sezonul 2012, Salvatore Arcarese va lua startul in acest sfarsit de saptamana in cea de-a treia etapa a Cupei Renault Clio Italia.

Competitia va avea loc pe circuitul Misano Adriatico in acest sfarsit de saptamana si programeaza doua antrenamente cronometrate vineri, o sesiune de calificari sambata de la ora 10:00, si doua curse. Prima mansa de concurs va avea loc sambata de la ora 16:35, in vreme ce a doua cursa este programata pentru duminica, la ora 16:00

"Sunt foarte entuziast pentru revenirea in Italia. Am concurat in ultimele curse in Spania si in Olanda, dar circuitele din Italia sunt mereu speciale pentru mine. Sunt hotarat sa incerc sa obtin clasari cat mai bune, care sa confirme forma pozitiva din ultimele curse" a declarat Salvatore.

Pilotul Rangoni Motorsport a implinit de curand varsta de 18 ani si puncteaza, in consecinta, si in clasamentul juniorilor. Cursele din acest week-end se vor desfasura pe circuitul Misano de langa Marea Adriatica, clima urmand sa fie un factor foarte important: "La Misano este foarte cald, temperatura din masina atingand valori foarte inalte. Va fi un week-end in care este important sa ma adaptez la temperaturile inalte" a conchis Salvatore.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2012