Salvatore Arcarese, pregatit pentru Imola

Salvatore Arcarese, pregatit pentru Imola
Distribuie pe Facebook
In acest sfarsit de saptamana va avea loc cea de-a doua etapa a Cupei Renault Clio Italia. Competitia, recunoscuta drept una dintre cele mai puternice intreceri din lumea turismelor, va alinia la start 30 de masini pregatite de echipe de renume.

Salvatore Arcarese va lua startul alaturi de echipa Rangoni Motorsport si la aceasta etapa, pentru care masina de concurs va suferi modificari de design.

"Astept cu nerabdare sa iau startul la Imola. Este una dintre pistele mele favorite si voi face tot posibilul sa termin din nou intre primii. Masina de concurs va purta de la aceasta etapa steagul Romaniei pe plafon, in sistemul masinilor din Campionatul Mondial de Turisme. Sunt sigur ca aceasta modificare de design imi va aduce noroc" a declarat Salvatore.

Antrenamentele libere si calificarile vor avea loc sambata, in vreme ce cursele se vor desfasura duminica. Prima mansa de concurs va avea loc la ora Romaniei 10:00, in vreme ce a doua cursa va incepe la ora 18:00. Primii opt clasati in cursa intai vor pleca in ordine inversa in cea de-a doua mansa de concurs, locul 8 devenind astfel pole-position pentru cursa a doua.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2012