Salvatore Arcarese, start In a treia etapa a Clio Cup Spania

Salvatore Arcarese, start In a treia etapa a Clio Cup Spania
Distribuie pe Facebook
Circuitul spaniol "Motorland Aragon" va gazdui in acest week-end cea de-a treia etapa a Renault Clio Cup Spania. Competitia va debuta vineri cu primele antrenamente si va continua sambata cu mansele de calificare si prima cursa. Cea de-a doua mansa de concurs va avea loc duminica dupa-amiaza.
Etapa a doua a Cupei Renault Clio Spania face parte din week-end-ul World Series by Renault si se va desfasura in acealasi sfarsit de saptamana cu Formula Renault 2.0, Formula Renault 3.5 si cu Renault Megane Trophy. Intre mansele de concurs va avea loc si o demonstratie a monopostului de Formula 1 Red Bull Renault.
Cupa Renault Clio Spania este una dintre cele trei competitii la care participa Salvatore Arcarese in sezonul 2012, reprezentand una dintre cele mai disputate intreceri automobilistice la momentul actual. Este cea de-a doua prezenta a pilotului sponsorizat de Balocco pe circuitul din localitatea Alcaniz, dupa testele efectuate la inceputul sezonului.

"Revin cu placere in Spania, pe circuitul ultra-modern din Aragon, unde inainte de inceputul sezonului competitional am realizat o serie de teste importante cu echipa din care fac parte. Sper intr-o clasare buna, care sa ma ajute sa imi adaug puncte importante in clasamentul general" a declarat Salvatore.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2012