Salvatore Arcarese, start In EuroCupa Renault Clio

Salvatore Arcarese, start In EuroCupa Renault Clio
Distribuie pe Facebook
Eurocupa Renault Clio este cea mai importanta dintre competitiile monomarca destinate modelului frantuzesc. Desfasurata pe aceleasi circuite si in aceleasi week-end-uri cu Formula Renault 3.5, Formula Renault 2.0 si Trofeul Renault Megane, Eurocupa Renault Clio face parte din celeba Serie Mondiala Renault (World Series by Renault) care a dat si multi piloti in Formula 1, precum Jean-Eric Vergne sau Charles Pic.

"Sunt deosbit de fericit ca pot sa iau startul la etapele Seriei Mondiale Renault. Impartim pista cu piloti de teste din Formula 1, ca Jules Bianchi sau Sam Bird, dar si cu tineri foarte talentati. Este impresionant cat de multi spetatori vin la aceste curse si sper sa reusesc rezultate care sa faca cinste sportului cu motor din Romania" a declarat Salvatore.

Prima etapa a sezonul Eurocupei Renault Clio 2012 este programata pe legendarul circuit belgian de la Spa-Francorchamps si se va desfasura pe durata a doua manse de concurs. Week-end-ul va incepe cu doua antrenamente si doua sesiuni de calificari in ziua de vineri, urmand ca prima cursa sa aibe loc sambata, iar cea de-a doua duminica.



Distribuie pe Facebook
mai multe