Skoda la Raliul Monte Carlo - O echipa puternica si o masina cu haine noi

Skoda la Raliul Monte Carlo - O echipa puternica si o masina cu haine noi
In total, 10 Fabia Super 2000 vor aparea la legendarul Raliu Monte Carlo. Acesta este evenimentul care deschide editia 2011 a Intercontinental Rally Challenge (IRC), in care Skoda isi va apara titlurile din clasamentele constructorilor si pilotilor.
Distribuie pe Facebook
Skoda Motorsport (echipa de fabrica) isi va face aparitia cu ambele sale echipaje de succes - castigatorii de anul trecut din IRC, Juho Hanninen si Mikko Markkula si urmatorii clasati, Jan Kopecky si Petr Stary. Proiectul Fabia Super 2000 de la Skoda Motorsport a primit un raspuns pozitiv de la importatorii Skoda de pe multe piete. Drept rezultat, la Raliul Monte Carlo vor fi multe nume mari la volanul cate unei Fabia Super 2000, inclusiv Andreas Mikkelsen, noul membru al Skoda UK Motorsport, Nicolas Vouilloz, campionul din editia 2008 a IRC, Freddy Loix (castigator in trei curse din IRC in anul trecut) si Mark Wallenwein de la Skoda Auto Germania. Si alte masini Fabia Super 2000 vor fi prezente in culorile echipelor private, acestea, la randul lor, dorind sa lupte pentru cel mai bun rezultat posibil la Monte Carlo, unul dintre cele mai provocatoare raliuri.

Echipa Skoda Motorsport va prezenta o imagine improspatata la Monte Carlo - cel mai remarcabil element fiind nuanta puternica de verde, care este caracteristica marcii Skoda. In contrast cu designul utilizat in ultimii ani, noua combinatie de verde si alb este "inversata". Portierele din fata vor avea logoul "110 ani de motorsport", o aniversare pe care Skoda Motorsport o celebreaza anul acesta.

Raliul Monte Carlo debuteaza pe 19 ianuarie, in zona din jurul localitatii Valence, Franta si se incheie cu etapele speciale ce au loc pe timp de noapte, in muntii de langa Monte Carlo, la orele diminetii, pe 22 ianuarie. Pilotii au in fata un total de 13 etape speciale (337 de kilometri de competitie) si peste o mie de kilometri de sectiuni de traseu, plus vreme imprevizibila, asa cum se intampla, de obicei, in aceasta perioada a anului.


Sursa: Skoda
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2011