Starea lui F. Massa este stabila dupa un accident teribil in GP Ungaria

Starea lui F. Massa este stabila dupa un accident teribil in GP Ungaria
Felipe Massa (Ferrari), care a suferit un accident grav in calificarile contand pentru Marelui Premiu al Ungariei, a fost operat sambata seara in zona capului, iar starea lui este stabila, potrivit BBC. Massa se afla la terapie intensiva. La scurt timp dupa operatie, boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a declarat ca interventia a fost un succes, medicii sunt increzatori si ca Massa e in stare stabila. Parintii pilotului si sotia sa, care este insarcinata cu primul copil al cuplului, au venit in Ungaria ca sa fie alaturi de Massa, scrie Sky News.
Distribuie pe Facebook

Massa a raspuns familiei venita la patul acestuia prin gesturi care au dat de inteles ca este constient.

Inainte de operatie, medicii sustineau ca lovitura suferita de Massa este una care ii pune viata in pericol, acesta fiind lovit de o piesa cu greutatea de 800 de grame confectionata din otel desprinsa din monopostul lui R. Barrichello.

Brazilianul de 28 de ani, lovit in cap de un obiect sarit de la monopostul Brawn GP pilotat de Rubens Barrichello, a intrat cu viteza in zidul de protectie.

Echipa Brawn GP inca investigheaza ce a cauzat desprinderea piesei cu pricina.

Nenorocirea are loc la sase zile dupa ce, Henry Surtees, fiul campionului mondial de Formula 1 din 1964, John Surtees, a murit intr-un accident in cursa de Formula 2 de pe circuitul Brands Hatch. El a fost lovit in cap de o roata a monopostului condus de pilotul Jack Clarke, care a intrat intr-un parapet al circuitului.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2009