100.000 de unitati Opel Astra Sports Tourer produse

100.000 de unitati Opel Astra Sports Tourer produse
Povestea de succes a Astra Sports Tourer continua. Versiunea station wagon a modelului compact al Opel nu se afla pe piata nici macar de un an, iar fabrica Ellesmere Port din Anglia sarbatoreste deja 100.000 de unitati produse. "Raspunsul la Sports Tourer ne-a depasit asteptarile. Combinatia sa de design deosebit, tehnologie inovatoare si utilitate excelenta pentru viata de zi cu zi este binevenita peste tot in Europa", afirma Alain Visser, Vice Presedinte Vanzari, Marketing si Aftersales.
Distribuie pe Facebook
Lansat in luna septembrie a anului trecut, modelul Sports Tourer este lider in segmentul sau in Europa. Pentru a satisface cererea, fabrica functioneaza la limita capacitatii si executa schimburi suplimentare. Cea mai mare piata este Germania, unde pana in prezent au fost vandute mai mult de 40.000 de unitati, urmata de Italia si Marea Britanie. Cel mai bine vandut motor in Europa este 1.4 Turbo, urmat de 1.7 diesel. Vanzarea catre flote ramane puternica, in timp ce ponderea clientilor privati continua sa creasca.

Noul station wagon Astra Sports Tourer aduce in segmentul break compact stil, tehnologie practica si prietenoasa cu mediul. Avand acelasi ADN Opel si denumirea de Sports Tourer ca omologul sau mai mare Insignia, Astra Sports Tourer introduce, de asemenea, aceeasi concentrare pe calitate de prima clasa si pe functionalitate. Designul portbagajului este eficient din punct de vedere al spatiului si permite un volum de incarcare impresionant, de pana la 1.550 de litri. Este completat de functii inteligente, cum ar fi noile scaune spate cu sistem FlexFold, care se pliaza si se ridica la simpla apasare a unui buton.

Aspectul atletic este sustinut de o experienta de conducere la fel de atletica. Astra Sports Tourer are aceeasi suspensie spate inovatoare si sasiul mecatronic FlexRide ca varianta hatchback. Alte caracteristici lider in aceasta clasa sunt sistemul de faruri adaptive AFL + si scaunele fata ergonomice, aprobate de ortopezi, ce adauga un plus de confort si de siguranta pentru placerea la condus.

Astra Sports Tourer a castigat deja o serie de premii, inclusiv "Volanul de Aur" si premiul de design "red dot award".

"Noile noastre modele, in frunte cu Astra Sports Tourer, sunt extrem de populare pe piata", spune Alain Visser. "Noul Zafira Tourer si Astra GTC vor fi lansate in toamna. Iar prin modelul Ampera, primul vehicul electric adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, vom stabili un segment complet nou in Europa. Aceasta este o baza excelenta pentru o crestere continua."


Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
mai multe