4Tuning sustine realizarea primului circuit omologat FIA din Romania. Ajuta-ne si tu!

4Tuning sustine realizarea primului circuit omologat FIA din Romania. Ajuta-ne si tu!
Dupa multi ani de asteptare, impatimitii sporturilor cu motor au un prilej de bucurie - este in plan construirea primului parc auto din Romania, cu un circuit auto omologat FIA. Acesta va fi situat in Bucuresti si va permite organizarea mai multor tipuri de competitii. Ajuta-ne si tu, completand chestionarul de mai jos!
Distribuie pe Facebook

Proiectul pentru constructia primului parc auto din Romania a demarat!

In Bucuresti va fi construit un complex auto destinat competitiilor cu motor. Aici va fi amenajat un circuit auto-moto omologat FIA/FIM si unul de karting. Pe acestea se vor putea tine intreceri cronometrate, curse de circuit, drag racing, motocross, karting, drift, etc. Primul parc destinat sporturilor cu motor va fi desfasurat pe o suprafata de peste 34 de hectare!

Parcul va oferi conditii pentru o diversitate de activitati: scoli de pilotaj, competitii oficiale, antrenamente, intreceri amicale, evenimente publice sau corporative si, in general, sport si distractie pentru soferi si motociclisti, profesionisti sau amatori, pentru adulti si copii.

Daca iubesti sporturile cu motor si vrei sa se construiasca un astfel de parc auto in Romania, te rugam sa completezi ACEST CHESTIONAR. Dureaza 2 minute si nu sunt necesare date personale sau date de contact. In plus, completand acest chestionar, poti contribui la realizarea proiectului, spunandu-ti parerea.

Da mai departe acest chestionar tuturor prietenilor tai si sprijina si tu alaturi de 4Tuning realizarea acestui proiect mult-asteptat de toti impatimitii auto!

Asadar, toti iubitorii de automobilism si motociclism vor avea un loc in care sa se poata intrece sau asista la competitii auto / moto, in deplina legalitate. In plus, sa speram ca acest proiect va atrage cat mai multe competitii internationale pe meleagurile noastre.

CHESTIONAR PARC AUTO


Vom reveni cu detalii si schite ale proiectului si ale pistelor de concurs.



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2010