5 situatii in care antiperspirantul este cel mai bun prieten in traficul rutier

5 situatii in care antiperspirantul este cel mai bun prieten in traficul rutier
Probleme cu transpiratia excesiva? Prietenii ti-ar putea recomanda un tratament pe baza de cartofi cruzi, insa tu stii deja ca nimic nu functioneaza mai bine decat Odaban!
Distribuie pe Facebook

Mijlocul verii. Mercurul din termometre urca pana la 39 de grade Celsius, iar instalatia de aer conditionat a masinii a ramas fara freon de cateva zile? Felicitari: ai putea experimenta clima de la piramidele din Egipt chiar de pe scaunul soferului, insa o vizita la service parca suna mult mai bine, nu-i asa? Pana atunci insa, nu-ti uita spray-ul antiperspirant acasa! Odaban este disponibil in toate farmaciile, iar atomizorul unic este etans, prevenind degradarea solutiei.

Ai plecat in graba spre Mamaia, inca de la cinci dimineata, in speranta ca parcarea hotelului va mai avea un loc liber si pentru tine, altfel va trebui sa ii platesti si masinii tale un sejur de lux? Te-ai grabit atat de tare incat nici pe la benzinarie nu ai mai dat, iar carburantul din rezervor este pe terminate? Stresul este una dintre principalele cauze ale transpiratiei, iar sa fii transpirat este ultimul lucru pe care ti-l doresti atunci cand ii ceri cuiva o mana de ajutor sau o canistra de benzina. Din fericire, Odaban ofera protectie pana la 7 zile cu o singura aplicare.

Spray antiperspirant

Nu exista sofer care sa nu viseze la un nou set de jante pentru propria masina. Cu cat mai mari si mai frumoase, cu atat mai bine. Dar cu noi jante vin si noi responsabiliti. Acum trebuie sa fii mult mai atent la fiecare groapa din asfaltul parcat bombardat al Bucurestiului, la fiecare bordura inalta cat Everestul, la fiecare parcare laterala pe care o faci tu sau, si mai rau, altcineva. Iar toate acestea se vad: pe tricoul tau, pe camasa ta, Nu insa si daca folosesti Odaban, care reduce transpiratia excesiva in medie cu 71%, iar in unele cazuri pana la 90% dupa doar 3 aplicari.

Taximetrist, curier sau livrator? Tu stii cel mai bine cat de important este ca pasagerul sau coletul sa ajunga, in timp util, la destinatie. Si daca traficul nu cauzeaza probleme, gasirea unui loc de parcare la destinatie va reprezenta intotdeauna o provocare uriasa. Din fericire, spray-ul antiperspirant Odaban salveaza situatia. Nu iti va deschide o poarta catre raiul parcarilor, ci il va impiedica pe client sa iti miroasa disperarea. In plus, un flacon are o durata medie de utilizare 6 luni.

Ai dormit pana tarziu in aceasta dimineata. Ai uitat sa setezi alarma sau ai ignorat-o complet. Nu este niciun fel de problema: cu totii trecem, din cand in cand, printr-o astfel de situatie. Insa astazi este cea mai importanta zi din cariera ta. Ai intalnire cu seful tau pentru o promovare si crestere de salariu. Indiferent ca alegi sa stai blocat in trafic si, eventual, sa intarzii cateva minute la sedinta care ti-ar putea schimba viata sau sa pedalezi ca la Turul Frantei in speranta ca vei ajunge la timp, nu uita de Odaban. Vine intr-un ambalaj practic si eficient si ofera protectie impotriva transpiratiei excesive la subrat pana la 7 zile cu o singura aplicare.

Tot ce trebuie sa stii despre Odaban Spray Antiperspirant in doar cateva randuri:

- Eficacitate confirmata dermatologic

Protectie impotriva transpiratiei excesive pana la 7 zile cu o singura aplicare. Odaban reduce transpiratia excesiva in medie cu 71%, iar in unele cazuri cu pana la 90% dupa doar 3 aplicari.

- Se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana. Testat dermatologic.

- Protectie impotriva transpiratiei excesive la subrat pana la 7 zile cu o singura aplicare

Miros neutru, pentru femei si pentru barbati

Un flacon are o durata medie de utilizare 6 luni

Atomizorul unic Odaban este etans prevenind degradarea solutiei

Ambalaj practic si eficient

- Multumit total in 30 de zile sau banii inapoi!

- Disponibil in toate farmaciile

- Produs in Marea Britanie din 1970

Spray antiperspirant

Distribuie pe Facebook
mai multe