A cumparat in aceeasi zi 30 de masini la fel. Ce urmeaza sa faca cu ele

A cumparat in aceeasi zi 30 de masini la fel. Ce urmeaza sa faca cu ele
  • O companie din Marea Britanie a cumparat 30 de exemplare Jaguar XF Sportbrake
  • Masinile vor fi folosite transportul pasagerilor VIP dinspre si catre aeroportul Heathrow din Londra
  • Portfolio Cars nu se afla la prima achizitie majora care implica modele Jaguar
Distribuie pe Facebook

Un client din Marea Britanie a comandat de curand o flota formata din 30 de exemplare Jaguar XF Sportbrake. Automobilele vor avea ca scop transportul pasagerilor VIP dinspre si catre aeroportul Heathrow din Londra.

Lansat in vara acestui an, ca o alternativa la modelele Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class Estate, noul Jaguar XF Sportbrake a bifat de curand o comanda extrem de importanta.

Un client din Marea Britanie a cumparat nu mai putin de 30 de astfel de exemplare, ce urmeaza a fi folosite pentru transportul pasagerilor VIP dinspre si catre aeroportul Heathrow din Londra.

Nu este insa prima sau singura comanda majora primita de Jaguar din partea celor de la Portfolio Cars, compania in speta; acum doi ani, aceasta a achizitionat 18 sedanuri XF si doua limuzine XJ.

In 2016, respectivul client din Marea Britanie a cumparat alte opt XJ-uri si 38 de sedanuri XF, flota fiind completata la inceputul cu zece exemplare aditionale din gama XF a marcii englezesti.

Revenind la cea mai noua comanda data de Portfolio Cars, oficialii companiei nu au declarat pentru moment si ce motorizari vor ascunde sub capota viitoarele Jaguar-uri XF Sportbrake.

Concurentul modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class Estate este insa disponibil la vanzare alaturi de unitati turbo cu patru sau sase cilindri, care dezvolta pana la 300 CP.

De celealalta parte, versiunea de baza ofera o putere maxima de numai 163 CP, principala atractie in cazul de fata constand in consumul mediu de carburand: doar 4.5 litri la 100 de kilometri.

Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Jaguar XF Sportbrake
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017