A cumparat pe nevazute o masina cu peste 500.000 km la bord. Ce a descoperit cand i-a fost livrata acasa

A cumparat pe nevazute o masina cu peste 500.000 km la bord. Ce a descoperit cand i-a fost livrata acasa
  • Un american a luat pe nevazute un Lexus LX 470 din '99
  • SUV-ul japonez are peste 500.000 de kilometri la bord
  • Masina de 2.100 de dolari a reusit sa surprinda in mod placut
Distribuie pe Facebook

Intotdeauna este recomandat ca, inainte sa cumperi o masina la mana a doua, sa o verifici cat mai in detaliu. Altfel risti sa ai parte de o experienta complet neplacuta.

Iti mai aduci aminte de Tyler Hoover, tipul care a platit peste 27.000 de dolari pe un Bentley Continental GT inainte de a-l vedea si testa? Ei bine, se pare ca omul nostru a recidivat: a devenit de curand proprietarul unui Lexus LX 470 pe care l-a cumparat la o licitatie, din nou, pe nevazute.

Ce-i drept, suma cheltuita cu achizitionarea SUV-ului japonez a fost mult mai mica decat in cazul mentionat anterior: numai 2.100 de dolari. In plus, intr-un mod oarecum surprinzator, si defectele noii masini sunt mai putin numeroase si grave, partea mecanica functionand aproape perfect.

Tinand insa cont ca vorbim despre un Lexus LX 470 din 1999, cu peste 500.000 de kilometri la bord, exista si cateva probleme de rezolvat. Scaunul soferului arata de parca ar fi fost "atacat de o turma de lei", instalatia de AC necesita mici reparatii, in timp ce usa portbagajului are... o gaura in ea.

Si mai multe detalii cu privire la SUV-ul japonez cumparat cu doar 2.100 de dolari, aflam chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe