A cumparat un ST unicat in anul 2016, iar acum il vinde oricui dispus sa achite aceasta suma. POZE REALE

  • Singurul Fiesta ST vopsit de compania Ford in nuanta Liquid Blue a fost scos la licitatie
  • Respectivul automobilul se mai lauda inclusiv cu un interior imbracat in piele si alcantara
  • Cea mai mare suma oferita pana acum pentru modelul american se ridica la 17.250 dolari
Distribuie pe Facebook

Singurul Fiesta ST vopsit de Ford in nuanta Liquid Blue, oferita exclusiv clientilor modelului GT, a fost scos de curand la vanzare in SUA.

Acum mai bine de doi ani si jumatate, la inceputul lui 2015, Ford prezenta in fata intregii planete, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit la momentul respectiv, conceptului noului GT.

Impozantul automobil cu motor central si aerodinamica exemplara era finisat intr-o superba nuanta de albastru, pe nume Liquid Blue, capabila sa se inchida sau se deschida in functie de cum cadea lumina pe caroserie.

Pentru cei care nu isi mai aduc aminte, conceptul noului GT a fost insotit la standul Ford din cadrul evenimentului mentionat anterior de alte produse ale departamentului de performanta, printre care si acest Fiesta ST.

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Hot-hatch-ul american se poate lauda la randul lui cu un exterior in culoarea cunoscuta sub denumirea Liquid Blue care, potrivit informatiilor scrise in anuntul de vanzare al modelului cu pricina, il transforma intr-un unicat.

Singurul Fiesta ST vopsit in superbul albastru oferit de Ford exclusiv clientilor noului GT continua sa impresioneze si la interior, acolo unde adopta o configuratie cu scaune Recaro imbracate in piele si alcantara.

Comparativ cu tratamentul special de la nivelul caroseriei si, totodata, cabinei, motorizarea 1.6 turbo caracteristica hot-hatch-ului american a scapat complet neatinsa si dezolta, asemeni versiunii standard, 197 cai putere.

Numai 1.170 kilometri a parcurs acest unic Ford Fiesta ST din 2015 si pana in prezent, cu toate ca el a intrat in posesia unei persoane fizice inca de la sfarsitul anului trecut, potrivit anuntului de vanzare de pe internet.

Respetivul exemplar al automobilului american de inalta performanta se vinde in regim de licitatie, iar cea mai mare suma oferite cu trei zile inainte de inchiderea acesteia depaseste cu putin pragul celor 17.000 dolari.

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Ford Fiesta ST in Liquid Blue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Ford Fiesta ST in Liquid Blue
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2017