A fost anuntata 'Compacta Anului 2017'. Masina castigatoare costa doar 11.000 de euro

A fost anuntata 'Compacta Anului 2017'. Masina castigatoare costa doar 11.000 de euro
  • Noul Suzuki Baleno a castigat in Irlanda premiul "Small Car of The Year 2017"
  • Compacta japoneza este disponibila la vanzare in Romania de la 11.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Dupa lungi testari si prelegeri, juriul a decis: noul Suzuki Baleno intruneste toate calitatile pentru a fi numita Compacta Anului 2017 in Irlanda.

Beneficiind de toata experienta Suzuki in dezvoltarea si productia de automobile compacte, noul Baleno a castigat la inceputul acestei saptamani premiul “SMALL CAR OF THE YEAR 2017” in Irlanda.

Modelul japonez, care porneste in Romania de la 11.000 de euro, a reusit sa se impuna la categoria sa dupa un program intensiv de teste la care au participat 33 dintre cei mai buni jurnalisti auto ai tarii.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show 2015, noul Suzuki Baleno este construit pe o platforma rigida din materiale ultra-usoare de ultima generatie.

Suzuki Baleno

Compacta japoneza impresioneaza inclusiv prin motorul turbo cu injectie directa si capacitate de 1.0 litri, sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) oferit in premiera.

Vestile buna continua la nivelul dotarilor, noul Suzuki Baleno anuntand inca de la prima versiune de echipare ABS + EBD, ESP, airbag-uri fata, laterale si cortină, plus pedalier retractabil în caz de accident.

In functie de varianta pentru care s-a optat, modelul japonez se mai poate lauda si cu un sistem de asistenta la plecarea din rampa, cruise control adaptiv cu limitator de viteza sau, mult mai important, tehnologia Radar Brake Support.

Din meniul noului Suzuki Baleno nu lipsesc, de asemenea, nici ecranul de sapte inch, navigatia ori camera pentru marsarier, respectiv conectivitatea rapida cu un smartphone.

Suzuki Baleno

Suzuki Baleno

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Suzuki Baleno
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2016