A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi. Apasai un buton, iar usile intrau in caroserie

A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi. Apasai un buton, iar usile intrau in caroserie
  • A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi
  • Apasai un buton, iar usile intrau in caroserie
Distribuie pe Facebook

Seria elementelor mai putin obisnuite continua cu un set de panouri exterioare detasabile.

Un nonconformist BMW Z1 va fi scos peste numai 12 zile - in data de 26 noiembrie, la vanzare, in cadrul unui eveniment organizat de celebra casa canadiana de licitatii RM Sotheby's. Asamblat in urma cu circa 33 de ani, in 1989, respectivul automobil al marcii din Munchen se remarca in special inedit de deschidere a portierelor, simpla apasarea a unui buton facand ca acestea sa intre - la propriu, in caroserie.

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

Comercializata, aparent, in 8.000 de exemplare, fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de 83.000 de marci germane, atipica decapotabila din Bavaria se mai poate lauda, fara niciun fel de gluma, si cu un set de panouri exterioare detasabile - realizate din termoplastic.

Finisat intr-o nuanta speciala de verde - pe nume Urgrun, urmatorul Z1 gazduieste sub capota, in compartimentul motor, similar celorlalte masini iesite de pe linia de productie, o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de 2.5 litri. Insotita de o cutie in cinci trepte - cu trei pedale, aceasta livreaza rotilor prezente la nivelul puntii spate undeva in jurul a 170 de cai, conform anuntului publicat pe internet.

Nota de plata nu reprezinta - din pacate, decat o mare necunoscuta, cu mentiunea ca specialistii de la RM Sotheby's isi propun sa obtina pe modelul cu 61 de kilometri pe ceasurile de bord, volan cu trei spite si o tapiterie din piele bej o suma cuprinsa intre 30.000 - 50.000 de euro.

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW Z1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2022