A fost candva cel mai extravagant Renault de pe strazi. Modelul din 2005 are motor V6 montat central si tractiune spate

A fost candva cel mai extravagant Renault de pe strazi. Modelul din 2005 are motor V6 montat central si tractiune spate
  • A fost candva cel mai extravagant Renault de pe strazi
  • Modelul din 2005 are motor V6 montat central si tractiune spate
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici transmisia manuala in sase rapoarte sau scaunele cu suport lateral marit.

Ce are in comun, cu modelul anterior, fiecare dintre cele cinci generatii Clio lansate de compania Renault in ultimii 30+ de ani - din 1990 si pana la momentul de fata, in ziua de astazi? Exceptand motoarele extrem de variate si disponibilitatea unei cutii cu doua pedale, absolut nimic.

Si totusi, ar mai fi ceva: platforma cu tractiune fata, caracteristica intalnita, de altfel, la aproape fiecare gama din istoria recenta a producatorului cu sediul in Hexagon, daca mai trebuia cumva mentionat, bineinteles.

Renault Clio V6

Renault Clio V6

Renault Clio V6

Exista insa si doua sau trei modele cu o reteta radical diferita, vechiul Renault Clio V6 reprezentand exemplul de astazi. Oferit in doua faze, intre anii 2001 si 2005, asa cum am invatat la scoala, respectivul autoturism beneficiaza - mai intai de toate, de un motor montat central.

Insotit de o transmisie manuala in sase rapoarte, dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, acesta livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 252 de cai, daca ne referim strict la cazul de fata.

Modelul fabricat in cursul anului 2005 si vandut de curand, zilele trecute, cu 73.000 de lire a mai pregatit, pe langa motorul de 3.0 litri montat in spatele scaunelor fata cu suport lateral marit, si o caroserie extrem de lata. Usor diferita de cea a Renault-ului Clio standard, normal.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta jantele din aliaj cu design multispita, seria vestilor bune continuand cu evacuarea centrala si, caracteristic exemplarului finisat in Liquid Yellow, rulajul de 1.577 de km.

Renault Clio V6

Renault Clio V6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (129) Poze Renault Clio V6
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2021