A fost desemnata cea mai buna masina din lume dupa ce a invins Audi si Volkswagen

  • Jaguar F-Pace a fost desemnata cea mai buna masina din lume
  • SUV-ul britanic a luat acasa si premiul pentru cel mai bun design
  • Acesta a invins doi favoriti germani
Distribuie pe Facebook

Juriul World Car of the Year format din 75 de jurnalisti internationali au cazut de acord ca premiul cel mare ii revine Jaguar-ului F-Pace. SUV-ul britanic a castigat deasemenea si premiul pentru cel mai design al anului.

Jurnalistii au desemnat finalistii World Car of the Year cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, iar acum ca unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel tocmai si-a deschis portile la New York, a venit momentul sa aflam marii castigatori.

Astfel, dupa lungi deliberari, cei 75 de membri ai juriului au cazut de acord ca Jaguar-ul F-Pace este demn de titlul World Car of the Year 2017. Mai mult decat atat, primul SUV din istoria britanicilor a reusit sa invinga doi favoriti germani, Audi Q5 si Volkswagen Tiguan, si sa castige si premiul pentru cel mai bun design al anului.

Castigatori World Car of the Year 2017

In aceasta ultima categorie, F-Pace a fost ales castigator in detrimentul Mercedes-ului S-Class Cabrio si al Toyotei C-HR.

Castigatori World Car of the Year 2017

Totusi, constructorul german de automobile a reusit sa ia acasa premiul World Luxury Car of the Year cu noul E-Class. Victoria este cu atat mai dulce cu cat a reusit sa isi invinga rivalii directi, BMW-ul Seria 5 si Volvo-ul S90.

Castigatori World Car of the Year 2017

BMW-ul i3 a fost desemnata cea mai buna masina de oras, in timp ce premiul pentru cea mai buna masina de performanta a anului i-a revenit Porsche-ului 718 Boxster/Cayman. In aceasta categorie s-au mai aflat Audi-ul R8 si McLaren-ul 570S.

Castigatori World Car of the Year 2017

Deloc surprinzator, Toyota Prius Prime a castigat premiul World Green Car of the Year. Hibrid-ul nipon s-a batut pentru acest titlu prestigios cu Tesla Model X dar si cu Chevrolet-ul Bolt.

Castigatori World Car of the Year 2017

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Castigatori World Car of the Year 2017
mai multe