A fost inaugurat tronsonul de autostrada Murfatlar - Valu lui Traian

A fost inaugurat tronsonul de autostrada Murfatlar - Valu lui Traian
Premierul Emil Boc si Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, au taiat vineri panglica la tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui. Tronsonul a fost inaugurat si in luna iulie, insa doar pe un singur sens. De acum incolo, soferii vor putea circula pe patru benzi intre Murfatlar si Constanta.
Distribuie pe Facebook
Pe langa inaugurarea celor 14 kilometri de autostrada, oficialii au inaugurat vineri si alti 4 kilometri din A4 - Soseaua de Centura a Municipiului Constanta, portiunea de la intersectia cu A2 si pana la DN3.

"Azi se scrie istorie la Constanta. Eu am fost primar si stiu ce inseamna sa scapi de traficul greu prin oras cu avantajele de a scapa de poluare si de aglomeratie. In fine, constantenii au scapat de cosmarul traficului greu, asa cum le-am promis. In plus, acest lucru confera si o posibilitate in plus de a atrage investitorii.

Pentru cei care nu credeau ca vom finaliza la timp proiectul sau care au criticat, ii intreb: ce se afla pe 22 decembrie, aici, cand am preluat guvernarea? Nimic, se semnasera doar contractele.", a afirmat Emil Boc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2011