A fost una dintre lansarile anului 2017. Masina dezvoltata de fostul sef BMW M ar putea sa nu mai vada o noua generatie

A fost una dintre lansarile anului 2017. Masina dezvoltata de fostul sef BMW M ar putea sa nu mai vada o noua generatie
  • Stinger ar putea sa nu mai primeasca o noua generatie
  • Mai marii companiei se gandesc sa transforme modelul intr-unul electric
  • Mai marii companiei nu sunt multumiti de vanzarile lui Stinger
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, Kia Stinger nu se ridica la nivelul asteptarilor mai marilor companiei, din punct de vedere al vanzarilor, asa ca o noua generatie a GT-ului este momentan incerta.

Anuntata de doua concepte si testata indelung pe diferite circuite inaintea debutului, inclusiv Nurburgring Nordschleife, Kia Stinger a fost una dintre cele mai asteptate lansari din 2017. Evenimentul asteptat cu sufletul la gura de toti fanii brand-ului asiatic a avut loc cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Kia Stinger GT

Sedanul cu valente sportive are toate ingredientele pentru a se vinde ca painea calda: a fost dezvoltat de celebrul Albert Biermann, fostul sef al BMW M, a primit nenumarate laude si cateva premii importante si, nu in ultimul rand, poate fi comandat alaturi de un propulsor V6 twin-turbo de 3.3 litri.

Kia Stinger GT

Cu toate acestea, Kia Stinger nu prea reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor mai marilor companiei, care se gandesc acum sa transforme acest model intr-unul electric sau chiar sa renunte definitiv la el atunci cand actuala generatie isi indeplineste serviciul.

Kia Stinger GT

"Nu sunt convins ca in acest moment Stinger se descurca atat de bine raportat la estimarile facute. Nu am sperat niciodata sa vindem volume mari, in conditiile in care Stinger este considerat un vector de imagine. [...] Se intampla o multime de lucruri in zona vehiculelor electrice, iar Stinger ar putea deveni un model complet nou. Inca nu stiu," a declarat Gregory Guillaume, directorul de design Kia din Frankfurt, unul dintre cei doi oameni care au desenat modelul sud-coreean.

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Kia Stinger GT
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2019