A inchiriat un MUSTANG si a traversat de unul singur SUA in timp record. Distanta a fost de 4600 km

A inchiriat un MUSTANG si a traversat de unul singur SUA in timp record. Distanta a fost de 4600 km
  • A fost stabilit un nou record Cannonball
  • Soferul nu a fost ajutat de nimeni
  • A folosit un Ford Mustang GT inchiriat
Distribuie pe Facebook

Recordul Cannonball Run a fost doborat din nou, de aceasta data cu un Ford Mustang GT inchiriat. Cel mai impresionant este ca soferul a facut singur toti cei 4600 de kilometri dintre New York si Los Angeles.

In timpul pandemiei de SARS-CoV-2 s-au gasit mai multi curajosi ca oricand dornici sa doboare celebrul record Cannonball Run, adica traversarea Statelor Unite de la est la vest, din New York pana in Los Angeles.

Asa se face ca in aceasta perioada in care traficul a fost redus la minim, recordul pentru Cannonball a fost doborat de nu mai putin de sapte ori. Pe la mijlocul lunii mai cineva a reusit sa parcurga distanta in mai putin de 26 de ore, ajutat desigur de o armata de oameni, si cum lucrurile incepeau sa revina incet incet la normal toata lumea credea ca nimeni nu va reusi sa imbunatateasca aceasta performanta.

Ei bine, s-au inselat. Recordul Cannnonball a fost doborat din nou si cel mai impresionant este ca soferul, pe numele lui Fred Ashmore, a parcurs cei 4600 de kilometri singur si cu un Mustang GT inchiriat.

Dupa ce a planificat in detaliu cursa, luand in calcul si faptul ca in weekend soselele sunt mai aglomerate, Ashmore a plecat din New York in timpul saptamanii si a ajuns in Los Angeles dupa 25 de ore si 55 de minute.

Pentru a nu face multe opriri la benzinarie, el a scos scaunul din dreapta, bancheta si roata de rezerva si a montat trei rezervoare de combustibil aditionale cu un volum total de 492 litri. Chiar si asa, a facut totusi o oprire pentru realimentare in statul Oklahoma.

Asa cum spuneam, Ashmore nu a fost ajutat de nimeni si a avut noroc sa nu prinda nici macar un radar pe toata aceasta distanta. Cruise control-ul masinii a fost setat la 193 km/h iar viteza medie cu care a circulat a fost de 174 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2020