Au profitat de lipsa traficului si au strabatut tara in timp record. Viteza medie s-a apropiat de 200 km/h

Au profitat de lipsa traficului si au strabatut tara in timp record. Viteza medie s-a apropiat de 200 km/h
  • A fost stabilit un nou record Cannonball
  • Viteza medie s-a apropiat de 200 km/h
  • Nu se stie ce masina au folosit
Distribuie pe Facebook

Recordul Cannonball Run a fost doborat din nou. De aceasta data este incert ce masina a folosit echipa de curajosi insa viteza medie cu care au circulat pe drumurile publice a fost in jur de 200 km/h.

Cannonball Run Challenge este o cursa ilegala in care se strabat Statele Unite ale Americii din New York pana in LA, adica de la est la vest.

De-a lungul timpului au fost tot felul de curajosi care au parcurs aceasta distanta in timp record insa de cand soselele americane sunt mai mult goale, din cauza pandemiei de coronavirus, recordul pentru Cannonball a fost doborat de nu mai putin de sapte ori.

In urma cu o luna, doi americani au "zburat" pe sosele cu un Audi A8 L si au reusit un timp de 26 de ore 38 de minute si 48 de secunde. Acum, potrivit lui Ed Bolian de la VINwiki (si el avand un record Cannonball trecut in dreptul numelui) cineva a reusit performanta de a strabate SUA in mai putin de 26 de ore.

Fiind vorba despre o cursa care nu este deloc pe placul autoritatilor, in special a politistilor, nu se cunosc prea multe detalii. Spre exemplu, nu se stie (inca) timpul exact si nici ce masina s-a folosit.

Bolian sustine insa ca totul a fost planificat in detaliu si peste 30 de oameni s-au asigurat ca politia nu le strica "distractia" celor doi soferi. Mai mult, acesta a spus ca in unele state, viteza medie a fost de 193 de km/h.

Lucrurile incep sa revina, incet incet, la normal si peste Ocean iar soselele se vor aglomera tot mai tare in urmatoarea perioada. Tocmai de aceea, Bolian este de parere ca acest record va rezista destul de mult timp.

* imaginea de coperta este de la un record anterior

Distribuie pe Facebook
mai multe