A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la numai 46.400 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Dezvaluita intregii planete in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui octombrie, cea de-a doua generatie a celebrului BM​W X2 a revenit, chiar pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: bavarezii au anuntat - de curand, startul asamblarii respectivului vehicul, procesul cu pricina derulandu-se la uzina companiei din Regensburg, conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Caracterizata de o lungime de 4.567 de milimetri si un ampatament care masoara - dupa cate se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, peste 2.690 de milimetri, masina mentionata anterior isi intampina cumparatorii alaturi de o gama de motorizari mai variata ca oricand, lista optiunilor disponibile cuprinzand, pentru prima data, inclusiv o versiune complet electrica.

BMW X2 si BMW iX2 - Productie

BMW X2 si BMW iX2 - Productie

Insotita de doua motoare si un total de 313 cai putere, varianta BMW iX2 xDrive30 - caci despre aceasta este vorba, are nevoie de doar 5.6 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, cu acceleratia la podea, pana la o viteza maxima limitata la 180 de kilometri pe ora. O baterie litiu-ion de 64.8 kWh se asigura ca persoana de la volan poate parcurge - intre doua incarcari, pana la 449 de kilometri.

Oferita in schimbul unei sume minime de 56.500 de euro, respectiva configuratie a mai pregatit si o echipare standard extrem de generoasa - printre multiplele dotari promise de vehiculul cu pricina numarandu-se farurile cu LED, suspensia adaptiva, senzorii de parcare, camera pentru marsarier, instrumentele de bord digitale sau - mai mult ori mai putin surprinzator, climatizarea automata.

Noua generatie BMW X2 vine in sprijinul consumatorilor de termice cu doua arome pe benzina si o singura savoare pe motorina - varful gamei mizand pe o unitate M TwinPower Turbo in patru cilindri, cu capacitate de 1.998 de centimetri cubi, pentru a livra rotilor de pe punti, prin intermediul unei transmisii in sapte rapoarte, de tip DCT, undeva in jurul a 300 de cai putere. Indeajuns pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in 5.4 secunde...

... seria vestilor bune culminand cu viteza de top de 250 de kilometri pe ora - inutil de adaugat; cat despre consumul mediu, parcurgerea distantei de 100 de kilometri se va face cu aproximativ 7.7-8.0 litri de carburant, astfel rezultand emisii locale de dioxid de carbon de 174-181 de grame pe kilometru, au tinut sa mai anunte oficialii companiei producatoare cu ajutorul fisei tehnice.

BMW X2 si BMW iX2

BMW X2 si BMW iX2

BMW X2 si BMW iX2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze BMW X2 si BMW iX2 - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2023