A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu noua Skoda Superb

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu noua Skoda Superb
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Imagini de pe linia de asamblare cu noua Skoda Superb
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand de anul viitor, respectiva masina isi va intampina cumparatorii alaturi de o gama variata de motorizari. Compusa din unitati pe benzina, motorina si - nu in ultimul rand, electrificate.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de sase saptamani, inca de la inceputul lunii noiembrie, cel mai recent Superb din istoria Skoda a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei cehe a dezvaluit recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, ca a demarat productia de serie a respectivului vehicul, proces ce se desfasoara la uzina Volkswagen din orasul Bratislava.

Skoda Superb

Skoda Superb

Construita pe o versiune imbunatatita a celebrei platforme MQB - asemenea noului Passat B9 Variant, reteta in cauza debuteaza cu o lungime de 4.912 milimetri (4.902 milimetri pentru varianta Combi), acesteia alaturandu-i-se, la capitolul "Dimensiuni", si un ampatament de 2.841 de milimetri, asa cum se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate. Potrivit documentului mentionat si anterior, meniul caracteristic popularului automobil de segment D continua cu gama variata de motorizari termice - unele pe benzina, altele pe motorina, de 2.0 litri, cu pana la 265 CP in dotare, conform fisei cu specificatii tehnice.

Din peisaj nu vor lipsi, dimpotriva, am putea spune si nu am glumi / gresi / exagera cu nimic, nici unitatile electrificate, acolo unde noua Skoda Superb mizeaza, pentru inceput, pe un 1.5 TSI mHEV. Autoturismul cu pricina va mai fi disponibil, dupa cum au anuntat, la momentul premierei mondiale, oficialii companiei cehe, si impreuna cu un 1.5 TSI PHEV, fiecare configuratie oferind in standard o cutie echipata cu doua pedale.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, stopuri Full LED, jante cu un diametru de pana la 19 inch - confectionate din aliaj usor, parcare autonoma, o suspensie DCC Plus, tapiterie realizata din piele perforata, scaune fata actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie si chiar masaj. Printre multiplele elemente si detalii demne de enumerat se mai regasesc ceasurile de bord digitale - acompaniate de un display de 10 inch, instalatia audio de inalta fidelitate, semnata Canton, sistemul de infotainment insotit de un ecran cu o diagonala de 13 inch, dar si afisajul pe parbriz, bancheta spate incalzita.

Skoda Superb - Productie

Skoda Superb - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (99) Poze Skoda Superb
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2023