A parcurs deja 360.000 de kilometri, dar nu iese inca la pensie. Pretul cu care se vinde acum acest Vokswagen Golf GTI

  • Un dealer din Olanda are la vanzare un VW Golf GTI din 1990
  • Automobilul german vine cu un rulaj de peste 360.000 km
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 6.250 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota hot-hatch-ului de origine germana a fost montata o motorizare aspirata de 1.8 litri si 112 cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte.

Un dealer auto din Olanda are zilele acestea la vanzare un Volkswagen mai putin obisnuit. Este vorba, mai precis, despre un Golf GTI de generatie a doua, care a depasit 360.000 de kilometri.

Fabricat in urma cu aproape trei decenii, chiar la inceputul anilor '90, hot-hatch-ul de origine germana ofera un motor aspirat de 1.8 litri si 112 cai putere, asociat unei cutii manuale cu cinci trepte de viteza.

Alte detalii includ o caroserie de culoare neagra, in doar trei portiere, jante realizate din aliaj si scaune sport cu suport lateral marit, imbracate in material textil gri, plus volan in patru spite.

In ceea ce priveste nota de plata a respectivului Volkswagen Golf GTI de generatie a doua, anuntul de vanzare al hot-hatch-ului de origine germana vorbeste despre un pret care se ridica la suma de 6.250 de euro.

Dealer-ul auto din Olanda care se ocupa cu gasirea unui client pentru exemplarul de la inceputul anilor '90 nu ofera niciun fel de informatie cu privire la potentialele defecte ale modelului in cauza.

VW Golf GTI de vanzare

VW Golf GTI de vanzare

VW Golf GTI de vanzare

VW Golf GTI de vanzare

VW Golf GTI de vanzare

VW Golf GTI de vanzare

VW Golf GTI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Golf GTI de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2019