A platit peste 50.000 de dolari pe o masina noua, insa a ramas fara plafon in timp ce conducea pe autostrada. VIDEO

A platit peste 50.000 de dolari pe o masina noua, insa a ramas fara plafon in timp ce conducea pe autostrada. VIDEO
  • A platit peste 50.000 de dolari pe o masina noua
  • La cateva momente dupa achizitie a ramas fara plafon
Distribuie pe Facebook

A platit peste 50.000 de dolari pe o masina noua, insa a ramas fara plafon in timp ce conducea pe autostrada. Si nu este niciun fel de gluma sau exagerare.

Asteptata cu sufletul la gura de o planeta intreaga, prima Tesla Model Y din istorie continua sa dezamageasca. Si nu din cauza performantelor oferite, clientii SUV-ului care foloseste platforma si motorizarile berlinei Model 3 fiind disponibila la vanzare atat intr-o versiune capabila sa accelereze de la 0 la 96 de km/h intr-un timp de doar 3.5 secunde, cat si intr-o varianta cu autonomie de pana la 508 kilometri, asa cum precizam si anterior.

Principala problema a masinii comercializate peste Ocean, pe piata din SUA, la preturi incepand de la aproape 50.000 de dolari o reprezinta calitatea asamblarii, multiple persoane plangandu-se de lufturile caroseriei. Mai multe sau mai putine defecte, in functie de norocul fiecarui cumparator in parte, au fost reclamate si la nivel de cabina.

Ultima situatie controversata si extrem de neplacuta cu care se confrunta noua Tesla Model Y intrece insa orice asteptare. Unul dintre clienti se plange pe celebra platforma de socializare Reddit ca a ramas fara plafonul panoramic chiar in timp ce conducea pe autostrada si fara sa faca nimic gresit sau special, la numai cateva momente dupa ce a primit cheile exemplarului comandat, pe cand se deplasa catre casa, mai spune acesta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2020