A ramas blocat in zapada cu masina 6x6 pe care a platit jumatate de milion de euro. VIDEO

A ramas blocat in zapada cu masina 6x6 pe care a platit jumatate de milion de euro. VIDEO
  • Mercedes a lansat modelul G63 AMG 6x6 in 2013
  • Off-roader-ul german ofera trie punti portale
  • Productia a fost limitata la 100 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Livrat la pachet alaturi de trei punti portale, cinci diferentiale blocabile si o garda la sol de 460 de milimetri, modelul Mercedes G63 AMG 6x6 lasa impresia ca este de neoprit. Gresit, dupa cum avea sa afle unul dintre proprietarii off-roader-ului german in valoare aproximativa de jumatate de milion de euro.

In urma cu aproximativ cinci ani, la inceputul lui 2013, Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale modelului G63 AMG 6x6. Echipat inca din fabrica cu trei punti portale, cinci diferentiale blocabile si o garda la sol de 460 de milimetri, off-roader-ul german lasa impresia ca este de neoprit.

Gresit, dupa cum avea sa afle pe propria piele unul dintre proprietarii automobilului in valoare aproximativa de jumatate de milion de euro. Modelul companiei din Stuttgart a ramas inzapezit pe un drum din regiunea italiana Cortina d'Ampezzo si a fost scos cu greu la suprafata de catre un SnowCat.

Productia modelului G63 AMG a luat sfarsit acum trei ani, dupa 100 de exemplare asamblate. Off-roader-ul german cu propulsie V8 bi-turbo de 5.5 litri si anvelope de 37 de inch a fost inlocuit de Mercedes cu o versiune G500 4x4², livrat la pachet alaturi de doar doua punti portale si numai trei diferentiale blocabile.

Distribuie pe Facebook
mai multe