A ratat la mustata titlul de Masina Anului dar nu a plecat acasa cu mana goala. Mazda3 desemnata World Car Design of the Year

  • Mazda3 a fost aleasa World Car Design of the Year
  • Porneste de la 20.390 de euro in Romania
  • Poate fi comandata si cu motorul Skyactiv-X
Distribuie pe Facebook

Mazda3, finalista pentru titlul de Masina Anului 2020, nu a castigat marele premiu dar nici nu a plecat acasa cu mana goala. Modelul nipon a fost ales World Car Design of the Year 2020.

Titlul de Masina Anului 2020 in Lume a plecat anul acesta catre Kia Telluride, modelul asiatic invingand in cursa pentru marele premiu doua modele de la Mazda: Mazda3 si CX-30.

Mazda3

Dar nici Mazda3 nu a plecat acasa cu mana goala. In cadrul aceluiasi concurs, modelul nipon a fost ales World Car Design of the Year 2020 de juriul format din 86 de jurnalisti auto din 25 de tari.

Mazda3

Mazda3

Lansat anul trecut, Mazda3 a fost primul vehicul care a prezentat cea mai noua varianta a limbajului de design Kodo. Acesta filosofie a cucerit si juriul Red Dot: Product Design 2020, care a premiat design-ul noilor CX-30 si MX-30, acesta din urma fiind chiar primul model electric din istoria Mazda.

Mazda3

Mazda3 porneste in Romania de la 20.390 de euro si poate fi comandata inclusiv cu motorul minune de la Mazda. celebrul Skyactiv-X pe care noi l-am testat anul trecut. Vorbim despre primul motor pe benzina cu aprindere prin compresie din industrie. Cu alte cuvinte, un propulsor pe benzina cu consum de diesel.

Mazda3

Mazda3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mazda3
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2020