A renuntat s-o mai repare si a facut-o tablou. Acum toti vor sa vada camera lui

A renuntat s-o mai repare si a facut-o tablou. Acum toti vor sa vada camera lui
  • Cel mai excentric obiect de arta din istoria moderna a umanitatii este un BMW M1
  • Instalatia are la baza doua exemplare avariate ale modelului cu motor central in sase cilindri
  • Propulsorul atrage la randul lui numeroase priviri, fiind urcat pe un piedestal
Distribuie pe Facebook

Cel mai excentric obiect de arta din istoria moderna a umanitatii? Probabil un M1 realizat din doua bucati mai mult sau mai putin avariate.

Michelangelo, da Vinci sau van Gogh. Sunt doar cativa dintre cei care au fascinat omenirea de-a lungul secolelor, uneori prin realizari, alteori doar prin idei.

Cel mai excentric obiect de arta din istoria moderna a umanitatii nu are insa legatura nici cu pictura, nici cu sculptura. Unii l-ar incadra la ambele categorii...

... si nu ar gresi cu nimic, doar ca acest M1 de pe peretele unui garaj din Statele Unite ale Amerii reprezinta mult mai mult decat atat, dupa cum vom vedea.

Povestea respectivei instalatii incepe in anul 2015, cu un exemplar avariat la nivelul partii frontale. Aproape trei decenii a asteptat modelul bavarez sa fie salvat.

Lucru care, cel mai probabil, s-ar fi si intamplat daca la orizont nu ar fi aparut un al doilea M1, lovit de-aceasta data in partea din spate a caroseriei cu doua usi.

Ambele automobile au ajuns pe mainile aceleiasi persoane, care a visat dintotdeauna la ziua in care se va bucura de propria sportiva cu motor central...

... si complet functionala. Planul de a face din exemplarele respective unul care sa mearga a fost insa abandonata rapid, din motive mai mult decat evidente.

S-a nascut, in schimb, ideea ca modelele avariate sa fie transformate in tablou si sculptura - in acelasi timp, care mai apoi sa decoreze peretele unui garaj,

Nu inainte ca motorul central in sase cilindri sa fie scos de sub capota si pus pe un piedestal, devenind la randul lui o instalatie capabila sa atraga toate privirile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2018