A stat pe bara doua decenii dintr-un motiv incredibil. Cu cat se vinde astazi acest Mercedes SL500

A stat pe bara doua decenii dintr-un motiv incredibil. Cu cat se vinde astazi acest Mercedes SL500
  • Un Mercedes SL din 1996 va fi scos la vanzare saptamana aceasta
  • Automobilul german ofera un motor V8 de cinci litri si 320 CP
  • Respectivul exemplar a stat doua decenii intr-un garaj din Londra
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes SL500 fabricat in cursul anului 1996 va fi scos la vanzare cu ocazia unei licitatii organizate in Marea Britanie, la data de 12 aprilie.

Pana aici nimic anormal sau iesit din comun, exceptand faptul ca exemplarul in cauza al decapotabilei germane si-a petrecut ultimele doua decenii intr-un garaj din centrul Londrei. Si totul dupa ce, ei bine... posesoarea acestui automobil de culoare rosie a pierdut cheile primite in dar de ziua ei.

Asa se face ca, atunci cand vine vorba de rulaj, instrumentele de bord nu indica mai mult de 130 kilometri in cazul de fata. Drept urmare, casa de licitatii care se ocupa cu vanzarea respectivului Mercedes SL500 din 1996 estimeaza ca va obtine de la noul cumparator o suma cuprinsa intre 45.000 si 55.000 lire sterline.

Ca o comparatie, un exemplar de ultima generatie al decapotabilei germane porneste din Marea Britanie de la 75.810 lire sterline. Acesta ofera, in schimb, o motorizare bi-turbo cu sase cilindri in V, de trei litri si aproximativ 367 cai putere, cuplata la o transmisie automata cu noua trepte de viteza.

Revenind acum la subiectul principal la materialului cu pricina: fiind un SL500, Mercedes-ul care a stat doua decenii intr-un garaj din centrul Londrei dupa ce posesoarea lui a pierdut cheile ascunde sub capota un propulsor V8 de 4.973 centimetri cubi. Unul care produce undeva in jurul a 320 CP, mai exact.

Livrarea valorilor maxime catre putea spate se face si de-aceasta data printr-o cutie automata, cu doar cinci rapoarte insa. De asemenea, lista cu optiuni mai include si tapiterie din piele fina, ornamente din lemn masiv, scaune sport cu reglare electrica si functie de incalzire sau magazie pentru sase CD-uri.

O privire mai atenta asupra fotografiilor disponibile releva ca exemplarul din 1996 al decapotabilei germane se bucura inclusiv de jante din aliaj, stergatoare pentru faruri, dar si instalatie automata de climatizare. Intr-un final, cumparatorul acestui Mercedes SL500 va primi si... un nou set de chei.

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes SL500 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2017