A taiat scaunul unui S-Class ca sa vada ce este in interiorul lui. VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

A taiat scaunul unui S-Class ca sa vada ce este in interiorul lui. VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Un american le-a scris celor de la Mercedes cat de impresionat este scaunele noului S-Class
  • Germanii l-au invitat pe acesta in Stuttgart pentru a lua parte la un experiment extrem de interesant
  • Americanul a primit de la Mercedes un cutter pentru a taia si vedea ce este intr-un scaun de S-Class
Distribuie pe Facebook

Un american a fost atat de impresionat de scaunele noului sau S-Class incat a tinut neaparat sa ii felicite pe cei de la Mercedes pentru reusita. Germanii nu au ramas indiferenti la scrisoarea acestuia si l-au chemat in Stuttgart pentru... un experiment extrem de interesant.

De-a lungul timpului, modelul S-Class de la Mercedes a reprezentat etalonul industriei auto in materie de lux si confort. Nici despre generatia actuala nu se poate spune ca face exceptie de la aceasta regula, scaunele cu masaj de tip hot stone si functia ENERGIZING comfort transformand limuzina companiei germane in partenerul perfect pentru calatoriile lungi sau scurte.

Lasam insa deoparte noua functie ENERGIZING comfort si revenim asupra scaunelor cu masaj de tip hot stone. Sunt atat de luxoase si confortabile incat proprietarul unui S-Class de ultima generatie a tinut cu ardoare sa ii felicite pe cei de la Mercedes pentru reusita. Iar germanii nu au ramas indiferenti la scrisoarea clientului lor, ci au venit cu un raspuns pe masura.

Mai precis, americanul a fost invitat in Stuttgart pentru a descoperi ce se afla in interiorul unui scaun de S-Class. Mercedes i-a oferit un cutter si i-a "permis" sa vada probabil cel mai de pret secret al limuzinei de lux. Inutil de mentionat, experimentul desfasurat in compania ultimei generatii a navei amiral de origine germana a fost filmat si urcat pe internet.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2018